VV Anikó lassan férjhez menne
Címlap / Showbiznisz / VV Anikó lassan férjhez menne

VV Anikó lassan férjhez menne

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-08-12

Nádai Anikó nemrég újra képernyőre került: műsorvezetőként szerepel a ValóVilág5 éjszakai háttérműsorában. A fekete démon saját műsort is szeretne kapni az anyacsatornájától, de valószínűleg erre nem lesz lehetősége. 

"Minden alkalommal próbálom beleadni magamból a maximumot az adásokba, de nagyon nehéz ez az egész. Meg akarok felelni a nézők és a szerkesztők elvárásainak is, de sosem tudom kihozni magamból azt a maximumot, amit igazán szeretnék..." - mondja szomorúan a tabutv.hu videójában Anikó. Az ex-villalakó nem érti, hogy miért nem tud a vártnak megfelelően teljesíteni, hiszen megfelelően felkészül az adásokra és ráadásul a munkatársaival is jó viszonyban van.

VV Anikó ennek ellenére nagyon szeretne egy teljesen saját műsort kapni az anyacsatornájától, bár erre túl sok reális esélyt nem lát. "Nem hiszem, hogy lesz lehetőségem saját műsort vezetni, de ettől persze még nagyon szeretném!" - magyarázza a Tabu Tv riporterének a bombázó, aki addigis inkább haknizni jár.

"A nyaram a Való Világ jegyében telt, rengeteg fellépésem és munkám volt. Most is sokat dolgozom és mellette elkezdtem főzni! Nagyon tehetséges vagyok a konyhában, a napokban is csináltam egy isteni szezámmagos csirkét görög salátával!" - újságolja a sztártévé riportjában Nádai Anikó, aki lassacskán már olyan házias, hogy férjet is keresne magának.Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 5712 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x