Falusi Mariann: a tehetségkutatókban mindenki csak statiszta!...
Címlap / Showbiznisz / Falusi Mariann: a tehetségkutatókban mindenki csak statiszta!

Falusi Mariann: a tehetségkutatókban mindenki csak statiszta!

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-07-14

A Padödő énekesnője a Marketing Expo szervezőinek kérésére tartott előadást marketingszakembereknek arról, hogy hogyan menedzseli önmagát. A Tabu Tv is ott volt a rendezvényen! 

Falusi Mariann maga is egy tehetségkutatón tűnt fel: 1983-ban a Ki mit tud? győztese lett dzsesszénekes kategóriában. Az énekesnő szerint azonban az ilyen jellegű műsorok lényege azóta gyökerestől megváltozott. "Ma nagyszerű showműsorokat csinálnak és ezt mondhatom annak tudatában, hogy zsűriztem a Csillag Születikben, a Megasztárban is fogok, sőt magam is egy tehetségkutatóban tűntem fel. Annak idején ez azonban teljesen mást jelentett! Akkor egyfajta dicsőség volt, most viszont anyagi javak és minden rázuhan az emberre... itt derül ki az, hogy mennyire nem fontos az egész, hiszen a mostani showműsorokban már mindenki csak statiszta! Az is statisztál, aki nézi, aki játszik és az is aki zsűrizik." - meséli a tabutv.hu riporterének a Padödő sztárja, aki szerint csak azért indulnak egymás hátán a kertévék tehetségkutatói, hogy legyen miről beszélni másnap a munkahelyeken.

"Szó sincs a tehetségek megtalálásáról, továbbvivéséről és tudatos ápolásáról! Azonban az vitathatatlan, hogy a műsorok lehetőséget adnak arra, hogy valaki feltűnjön és rajongókat szerezzen..." - osztotta meg a tabutv.hu-ra klikkelőkkel Falusi Mariann, aki a Marketing Expo nevű marketingkonferencián beszélt több mint 1000 cégvezető és marketinges előtt arról, hogy hogyan építette fel a saját karrierjét.

Mariann büszke arra, hogy nem Dubaiozással, hanem valós művészetével fedeztette fel magát. "El fogom mesélni azt, hogy hogyan menedzselheti magát az ember. Ebbe beletartozik az is, hogy valahogy el kell lavírozni a lehetőségek közt és nehéz döntéseket kell meghozni" - mondta el a Tabu Tv internetes videójában Falusi Mariann, aki a felvételen arra is visszaemlékszik, hogy hogyan is indult a karrierje.Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 1830 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x