VV Béci kezét drótok tartják össze
Címlap / Showbiznisz / VV Béci kezét drótok tartják össze

VV Béci kezét drótok tartják össze

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-29

A Tabu Tv stábja egy rendezvényen futott össze az egykori villalakóval, aki elárulta, hogy élete kiköltözve a villából is épp elég izgalmas: nemrég eltörte a kezét, és mostanában a műsorvezetésbe is belekóstolt. 

"Képzeld el egy táncpróbát csinálunk a húgommal, egy divatbemutatóra megyünk, és ugye intenzíven nem táncoltam már több, mint fél éve a villa miatt, és azt hittem, hogy még a régi vagyok, de hát nem. Egy kisebb mozdulatnál hátraestem és ököllel leestem a kezemre, és a bütyköm eltűnt, itt eltört és ilyen drótok vannak a kezemben, és egy darabig még rajtam lesz ez a gipsz" – osztotta meg balesetének részleteit Béci a Tabu Tv nézőivel.

VV Béci az idei Való Világból sem hiányozhat, csak most nem mint villalakó, hanem mint műsorvezető vesz részt a showban. "Megmondom őszintén, hogy próbálok eleget tenni ennek a felkérésnek és nagyon remélem, hogy fog sikerülni. Nagyon izgultam az első adásnál, azt hittem, hogy könnyebb lesz, mert tényleg az embernek magát kell adni, ökörködni, hülyéskedni."

"Nagyon komolyak, iszonyat lendület van bennük. Amit ők képviseltek a beszavazáson, mi azt csináltuk a kiszavazáson, tényleg elég kemények. Ha most ilyen kemények, akkor figyeljen mindenki, mert iszonyat kemény lesz, biztos vagyok benne és izgalmas a kiszavazó show is majd idővel, ha bekerül az összes karakter" – mondott véleményt az új villalakókról Béci, aki kedvencet természetesen nem választott, mivel műsorvezetőként pártatlannak kell maradnia.



Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.




 
 
[ 3865 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x