Dukai Regina attól fél, hogy vitái lesznek a testvére miatt...
Címlap / Showbiznisz / Dukai Regina attól fél, hogy vitái lesznek a testvére miatt

Dukai Regina attól fél, hogy vitái lesznek a testvére miatt

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-08-16

A modell eddig nem engedte át a magánéletét a sajtónak, Gergő miatt most viszont az egész családnak el kell viselnie a kamerákat. 

Ki ne tudná, hogy Dukai Regina testvére, Dukai Gergő is a ValóVilág villa lakója, de vajon mit szól mindehhez az érintett? "Eleinte túlzottan nem örültem ennek az egésznek. Mindig azt szoktam kérdezni azoktól, akik ezzel támadnak, hogy ők szívesen néznék-e a családtagjukat a tévében. Én nagyon szeretem a testvérem és semmiképp nem akarom eldugni a média elől, eddig is sokszor elkísért helyekre, viszont ez más! A VV-ben lévő emberek életét szétszedi a sajtó és én ezt nem szeretném" - meséli a tabutv.hu riporterének az énekesnő, aki a Sugarbird legújabb kollekciójának bemutatóján vallott dilemmájáról.

"A családomat nem akarom ebbe belevinni! 10 éven keresztül úgy éltem, hogy nem vittem haza Kapuvárra kamerát, de a tesóm miatt most hirtelen azonnal be kellett engedniük anyuéknak és ezt annyira nem tartom jó ötletnek. Legalább a családi ház maradjon meg egy kis fészeknek, amit senki sem lát..." - mondta el a Tabu Tv internetes videójában Dukai Regina.

Regi jelenleg azon dolgozik, hogy a lehető legjobban kimaradjon az egész VV5 Gergő féle dologból. "Nekem nagyon jó a kapcsolatom az újságírókkal, de attól félek, hogy ez emiatt megváltozik. Logikusan kiáll az ember a testvére mellett és legutóbb is egy olyan emberrel vesztem össze egy rossz cikk miatt, aki eddig mindig korrekt volt velem. Nem akarok konfliktust és a legjobban próbálom meg kezelni a helyzetet" - osztotta meg a tabutv.hu-ra klikkelőkkel Dukai Regina, aki Gergő börtönéveiről is vall a sztártévé felvételén.Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 3091 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x