Kolosi Péter: a villában az élet még csak most indul
Címlap / Showbiznisz / Kolosi Péter: a villában az élet még csak most indul

Kolosi Péter: a villában az élet még csak most indul

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-08-16

A Tabu Tv stábja az Rtl Klub programigazgatóját faggatta arról, hogy mi a véleménye a ValóVilág legújabb szereplőiről. 

"Ha a beszavazó show-kból indulok ki, akkor nem annyira fegyelmezettek, de utána valóban mások, mint az előző széria lakói voltak. Ez tudatos volt, nem szerettünk volna egy második Alekoszt, egy második Évát és egy második Olivért, mert azt gondoltuk, hogy az a nézőnek még egy fél évig az unalmas lesz. Ők nagyon mások, ezt a nézők is meg fogják látni" – mesélte stábunknak a programigazgató.

"Nekem van egyéb tevékenységem és ráadásul nagyon hozzáértő, tehetséges szakemberek dolgoznak a ValóVilágon. Én a végén láttam azt, hogy kik kerülnek be, beszélgettünk néhány emberről, hogy miért kerülnek be a beszavazó show-ba és beszélgettünk néhányukról, hogy ők miért érdekesek, vagy esetleg miért nem" – mondta el a Tabu Tv nézőinek az Rtl Klub programigazgatója.

"Egy új műsor is indult VV Klikk címmel. Ez az a műsor amelyben feltesszük a nézőknek azt az online kérdést, amelyben szavazhatnak valami olyan dologgal kapcsolatban, ami befolyásolja a villa életét" – árulta el riporterünknek az új műsorról Kolosi Péter.

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 2365 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x