Schobert Norbi nem takarékoskodik
Címlap / Showbiznisz / Schobert Norbi nem takarékoskodik

Schobert Norbi nem takarékoskodik

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-19

A Tabu Tv riportere Schobert Norbit faggatta a vezetési szokásairól. 

"Én abszolút nem vagyok takarékos vezető, tehát én nagyon szeretem a sebességet, ha fordulok, a gumi csikorog, tehát szeretek jól vezetni. A fiam meg a nagyobbik lányom, ha bent ülnek, akkor azt mondják, hogy apa nyomjad, tehát igazából ők imádják a sebességet, a dinamikát, nem várják azt tőlem, hogy lassítsak" – mondta a tabutv.hu nézőinek Norbi.

"Én már hat-hét éve köztudottan nagyon szeretem a négy karikát. Alapvetően a dieselautókat nem kedvelem, a feleségem jár inkább diesellel, mert ő praktikus. A hangjától is rosszul vagyok. Én benzines párti vagyok és nekem nagyon fontos a nyolc henger, de ma már szerencsére ezekben is van tíz literes átlagfogyasztású autó, úgyhogy nem kell feltétlenül benzintemetőnek lennie" – mesélte riporterünknek a fitneszguru.

"A hibrid autó szerintem átverés, tehát valójában nem tud semennyivel sem kevesebbet vagy többet, mint egy jó benzines, mert amennyivel rásegít az elektromos motor, annyit a súlyával az autó el is bukik. Én teszteltem egy hibrid autót és tizenkettő litert fogyasztott százon a hibrid, én meg tízet hibrid nélkül. Azt gondolom, hogy ez mindent elmond" – számolt be tapasztalatairól a Tabu Tv nézőinek Norbi.




Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 2485 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x