Bódi Sylvi: a magyar pasik helyesek!
Címlap / Showbiznisz / Bódi Sylvi: a magyar pasik helyesek!

Bódi Sylvi: a magyar pasik helyesek!

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-06-23

Bódi Sylvi különleges naptárat készít a következő évre, ahol nem egyedül, hanem néhány izmos fiú társaságában szerepel majd. A Tabu Tv stábja ellátogatott a válogatásra, ahol eldőlt, hogy ki lesz az az 5-6 szerencsés fiú, aki együtt pózolhat majd a férfiak bálványával. 

"Gyakorlatilag most történik a jövő évi naptáramnak a castingja. Több mint száz fiú küldte be a fényképét a közösségi portálra hozzám. Közülük hívtunk be 30-40 fiút, akit meg szerettünk volna nézni élőben, hiszen azt találtam ki a koncepcióban, hogy nem csak egyedül leszek a képeken, hanem van ahol egy fiúval vagy kettővel vagy hárommal vagy néggyel vagy öttel" – mosolyog sokatmondóan Sylvi.

"Az, hogy valaki jól néz ki, annak ellenére, hogy egy olyan szakmában mozgok, ahol a külsőségek nagyon számítanak, az édes kevés. Ha valaki ehhez humoros, intelligens, jópofa, érzelmes, jószívű, akkor persze, hogy tetszik, ha kockás a hasa. De ha valakinek csak kockás a hasa vagy kerek a feneke, az lehet, hogy általában egy embernek egyéjszakás kaland erejéig érdekes lehet, de másnap már azzal nem akarsz együtt ebédelni" – mondta el véleményét a sztár a Tabu TV nézőinek.

"Azért gondoltam, hogy nem profi modellekkel fotózom a naptáramat, hanem amatőrökkel, mert szeretném azt megmutatni, hogy a magyar pasik igenis jól néznek ki, jó alakúak, helyesek és miért ne biztosítsak nekik lehetőséget arra, hogy szerepeljenek, mint akár egy profi modell."

A modell elárulta, hogy a válogatásnál fontos szempont volt, hogy olyan fiúkat találjanak, akik nem szégyenlősek, mivel a fotózáskor nemcsak Sylvi szabadul meg minden ruhadarabjától. "Nyilván a próbákon mindenkin van ruha, de utolsó pillanatban le fogjuk dobni a fehérneműket, és ez nem egy ilyen fülledt erotikába fog átmenni – bármennyire is lehet, hogy egy-két fiút ezzel most kiábrándítok – hanem ez hatalmas nevetésbe fog torkollani" – osztott meg néhány részletet Sylvi a tervezett fotózásról.Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 3034 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x