Horváth Éva: dinamikus vezető vagyok!
Címlap / Showbiznisz / Horváth Éva: dinamikus vezető vagyok!

Horváth Éva: dinamikus vezető vagyok!

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-19

A sztártévé riportere egy benzin gazdaságos eseményen találkozott Horváth Évával, aki arról mesélt, milyen vezető is ő a hétköznapokban, illetve ellátta a stábot tanácsokkal, hogy kiktől kell óvakodni az utakon. 

"Nem az a lassú vezető vagyok, aki szeret a dugóban ácsorogni. Mindig keresem a kis kibúvókat. Szerintem dinamikus vezető vagyok, ami nem azt jelenti, hogy rossz is lennék. A kalapos emberkéktől mindig óvakodjunk és az idősektől és sajnos, bár szerintem én kivétel vagyok, a nők sem vezetnek valami jól, hiszen a tendencia is ezt mutatja" - mesélte a tabutv.hu riporterének Éva, aki egyszer figyelmetlenségből 2 kocsival is ütközött.

"Egyszer volt egy nagyon csajos karambolom és le is kopogom, hogy ez tényleg életemben csak egyszer forduljon elő. Leesett a telefonom, mivel ott tartottam az ülésen és szép egyenes vonalú egyenletes mozgást végeztünk a piros lámpa felé. Csörgött, felvettem és aztán hopp összehoztam egy hármas koccanást. Természetes volt, hogy én voltam a hibás, elnézést kértem mindenkitől és rendeztük a dolgokat" - számolt be a Tabu Tv riporterének a műsorvezető, aki a későbbiekben elárulta, nagyon nehezen kér bocsánatot emberektől.

"Nagyon nehezen jön ki a számon az a szó, hogy bocsánat, még akkor is, ha tudom, hogy a másiknak igaza van. Ha nem sikerül, akkor kell bevetni minden női praktikát és taktikát. Hirtelen hőség van a szobában, bármi, akármi" - meséli a sztártévé videójában Éva.



Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 3068 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x