George Clooney az év színésze Hollywoodban
Címlap / Showbiznisz / George Clooney az év színésze Hollywoodban

George Clooney az év színésze Hollywoodban

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-08-20

George Clooney filmsztárt tüntetik ki az év színésze díjjal Hollywoodban - közölte a The Hollywood Reporter online kiadása. 

Az elismerést a színész a 15. Hollywoodi Filmfesztiválon, a Hollywood Film Awards díjkiosztó gálán veheti át október 24-én.

Az ötvenesztendős Clooney két filmjével érdemelte ki a díjat: családjáért küzdő apát játszott Alexander Payne The Descendants című drámájában, és elnökjelöltet a The Ides of March című politikai thrillerben. Utóbbi produkció rendezése, és - társszerzőként - forgatókönyve is nevéhez fűződik.

"Hibátlan, szenvedélyes alakítást nyújtott Alexander Payne The Descendants című emberi drámájában. Clooney továbbra is Hollywood egyik legtehetségesebb színészeként tündököl. Nagy örömünkre szolgál, hogy kitüntethetjük őt az idei Hollywood Film Awards gálán" - jelentette ki Carlos de Abreu, a rendezvény alapítója és igazgatója.

A Hollywood Film Awardot korábban többek között Jackie Chan, Ewan McGregor, Tom Hanks, Johnny Depp, Leonardo DiCaprio és Robert De Niro nyerte el.
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 1878 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x