Détár Enikő: kockasajtot adok az egérnek
Címlap / Showbiznisz / Détár Enikő: kockasajtot adok az egérnek

Détár Enikő: kockasajtot adok az egérnek

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-07-17

A színésznő otthonosan mozog a divat világában, a számítógépekhez azonban nem ért. Ezen a téren fia, Zsigmond tud a segítségére lenni, aki nemrégiben egy olyan divatbemutatóra kísérte el anyukáját, ahol számítógépes programmal lehetett ruhát tervezni. 

"Nem akarom magamat fényezni, de én már négy éves korom óta foglalkozom a számítógéppel, és külön informatikusokat is kerestünk, hogy tanítsanak engem" – árulta el Zsigmond, aki tehát profin kezeli a számítógépes programokat, Enikőre azonban saját bevallása szerint is ráférne néhány különóra: "Én szégyenteljesen olyan vagyok, mint egy tanyasi asszony, ha számítógépekről van szó. A tanulás még várat magára, de el kell kezdenem, mert csúnyán lemaradtam az elmúlt években. Én be sem tudom kapcsolni a gépet, kockasajtot adok az egérnek, gyakorlatilag itt tartok kis túlzással, úgyhogy ha bármiben segítség kell, akkor a Zsigmond vagy a nagylányunk, Eszter vagy a Kari segít, vagy hívok hozzá szakembert" – nyilatkozta a műsorvezető, aki tehát nem véletlenül büszke gyermekeire.

"Mi imádjuk, hogy mindkét gyerekünk elég okos, elég jófej, és ami a legfontosabb egészséges. Igyekeztünk pici koruktól kezdve nem hülyének tekinteni őket, csak kicsinek, és mindig a maguk szintjén, de megadni a helyes választ, és nem elkerülni. Ha igényelték, hogy beszélgessünk velük, akkor pedig beszélgettünk velük. Az nagyon fontos, hogy legyenek közösen megélt jó percek, jó órák. Például ha ráérünk mindketten a férjemmel reggel, akkor közösen visszük Zsigmondot iskolába, ami három perc, de addig is együtt ülünk a kocsiban. Az is fontos, hogy néha üljünk le egy asztalhoz négyen, amikor a nagylányom is otthon van és beszélgessünk egy ebéd vagy egy vacsora után" – mesélte a Tabu Tv nézőinek Enikő.

Bár Zsigmond mindent meg tud beszélni a szüleivel, vannak természetesen olyan dolgok, amelyeket a barátokkal oszt meg szívesebben: "Szerintem mindenkinek van olyan dolga, amit magában tart, mert az olyan úgymond közösségi titok, de természetesen, ami nem olyan komolyabb titok, azt megosztom a szüleimmel, mert nem jó, hogy ha később abból bajok lesznek" – mondta Enikő nagyfia, Zsigmond.Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 2403 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x