Pajkos Póni ismét alul maradt
Címlap / Showbiznisz / Pajkos Póni ismét alul maradt

Pajkos Póni ismét alul maradt

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-08-12

Alekosz menyasszony-kereső műsora után Andrea ismét Veronikával került szembe a ValóVilág 5 beszavazó showján - többek közt erről is mesélt a Tabu Tv kameráinak. 

"Azért nem adom fel. Remélem, hogy még lesz lehetőségem egy későbbi szériában. Feltett szándékom, hogy megpróbáljam, és újra jelentkezzek. Egyébként nagyon nehéz volt benyelni ezt a békát, de úgy gondoltam, ha már így ex-menyasszonyként Veronika bejutott, akkor kicsit kötelességem is mellette helyt állni, úgyhogy ha már énrám nem, legalább Veronikára szavazzatok!" – buzdítja a Tabu Tv nézőit az Alekosz egykori ara-jelöltje.

Andrea nem haragszik Veronikára. Sőt! Mint mondja, a legnagyobb ellensége úgy is saját maga: "Lelkiekben ezt elfogadni, feldolgozni - ehhez idő kell, hazudnék, ha azt mondanám, hogy nem. Nekem ráadásul többszörösen, mert a menyasszony-keresőben is Veronika vitte el Alekoszt. De persze ez egy játék, nem szabad vér komolyan felfogni, mert akkor abból baj van."

Bár a valóságshow-k terén eddig nem volt szerencséje, az ismertséggel járó rajongók Pajkos Pónit sem kerülik el: "Valóban kapok nap, mint nap ajánlatokat, Facebookra sem tudok úgy felmenni, hogy ne kapnék házassági ajánlatot, vagy hogy járnának velem, vagy bármi, csak találkozni egy közös fotóra, vagy akármi. Ez nekem kifejezetten tetszik, de szingli vagyok továbbra is. Még nem köteleztem el magam."Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 3407 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x