VV Laci elemzi a villalakókat
Címlap / Showbiznisz / VV Laci elemzi a villalakókat

VV Laci elemzi a villalakókat

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2023-09-26

A Tabu Tv stábja VV Lacival beszélgetett a valóságshow ötödik etapjáról, illetve a mostani és a régi karakterek közti hasonlóságokról-különbségekről. 

"Hasonlóságokat lehet találni, de kiben nem! Én azt gondolom, hogy mindegyikük egy más kategória, mint mi voltunk – tehát azt nem mondanám, hogy ez Alekosz, az Olivér. Ők teljesen más csapat, teljesen új a gárda, én azt gondolom, hogy egész más kategóriák is mentek be. A feszültségek persze ugyanazok, mint nálunk voltak, de ez teljesen normális egy zárt közösségben" – osztja meg véleményét az egykori villalakó az ötödik széria szereplőiről.

"Azt látom, hogy a fiúk sokkal higgadtabbak és nyugodtabbak, mígnem a lányok azért, egy-kettő riportban láttam, nagyon keményen bemondják a másiknak, eléggé komoly szavakkal illetik egymást. A lányok között a feszültség nagyon kemény. A fiúk azok úgy elbandáznak bent. Ott nem láttam, hogy valami komoly zűrzavar lenne" – meséli Laci, akinek a saját bevallása szerint nem jut túl sok ideje nézni a műsort.

Az új játékosok közül még nem választott VV Laci kedvencet, de azért már körvonalazódik benne egy határozott vélemény a jelenlegi csapatról: "Nekem a lányoknak ez a háborúskodása nem nagyon tetszik. Nem tudom, nekem a fiúk, mint karakterek jobban tetszenek bent. Abból sem emelnék ki, hogy ez igen, az nem – inkább azt mondom, hogy az első három-négy fiú, aki bement, azok számomra szimpatikusabbak. Bent vannak, el vannak, eldumálnak, haverkodnak. Persze lesz ott is feszültség, amikor eljön az ideje, de addig feleslegesen nem gerjesztik a balhét."Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 2167 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x