Kocsis Tibor: doppingol a közönség
Címlap / Showbiznisz / Kocsis Tibor: doppingol a közönség

Kocsis Tibor: doppingol a közönség

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-29

Kocsis Tibor, volt lottóbiztossal és jelenlegi X-Faktorossal beszélgetett a Tabu Tv riportere, aki arról kérdezgette az énekest, milyen tervekkel készül az versenyre. 

"Engem minden tekintetben doppingol a közönség, sőt szerintem aki ezt a pályát szeretné űzni, annak nem is árt, hogy ha van egyfajta közönség által begyűjtött inspiráció, amire tud majd építeni" - mesélte Kocsis Tibor, majd folytatta: "Sorsolási menedzser voltam egy lottós cégnél és felügyeltem a sorsolások hitelességét" – nos, rá teljesen illik a mondás: "miből lesz a cserebogár"!

"A Csillag Születikkel egyidőben kezdtem el dolgozni, de akkoriban még egyeztetni tudtam az éneklést és a sorsolási menedzseri munkát. Most azonban teljes gőzzel az X-Faktorra kell koncentrálnom, így egy időre félretettem a munkámat, és ha minden jól megy, az éneklés lesz a legfontosabb számomra ezután" – mesélte a Tabu Tv riporterének Tibor, aki nem tagadta, hogy van jó pár versenytársa, akitől van félnivalója.

"Nagyon sok tehetséges fiatal van itt, szóval nagyon jónak kell lenni, meg legjobbnak ahhoz, hogy előrébb jussak. Van itt pár ember, akitől azért tartok. Remélem, hogy Malek Miklóssal ez most sikerülni fog nekem. Nagyon jó tanácsokkal szokott minket ellátni, főleg olyanokkal, amiket mi magunk nem vennénk észre vagy nem tulajdonítanánk akkora szerepet neki, de ő abszolút jól látja" – hallható és látható a sztártévé videójában.



Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.




 
 
[ 2775 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x