Díjazták SP-t és a Király Ikreket!
Címlap / Showbiznisz / Díjazták SP-t és a Király Ikreket!

Díjazták SP-t és a Király Ikreket!

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-08-12

Az Uránia Filmszínházban adták át pár napja az Árukereső.hu által alapított Ország Boltja verseny trófeáit, ahol SP és a Király testvérek webshopja is díjat vehetett át.  

Olyan hazai hírességek adtak át díjat, mint Rúzsa Magdi, Falusi Mariann, Kóbor János, Ungár Anikó, Debreczeni Zita, Horváth Éva és Orosz Barbara. Azt est háziasszonya Ördög Nóra volt, aki elmesélte, hogy a tavalyi karácsonyát az internetes vásárlás mentette meg, mert munkája miatt nem volt ideje boltokba rohangálni. A műsorvezető szerint, szinte az életét mentette meg a netes vásárlás. A gálát Hajdu Steve és Magyar Attila, Erdőhegyi Brigitta és Felméri Péter produkciói színesítették.


Az Ország Boltja hazánk nagyszabású webshop versenye, ahol minden, jelenleg is aktív webshop ingyen regisztrálhatott, hogy harcba szálljon a díjakért. Idén összesen 439 webáruház indult el a versenyben, Minőségi és Népszerűségi kategóriákban.

Ezen a rangos megmérettetésen szállt küzdelembe az SP által alapított Special Shop webáruház, ahol a fiatal énekes kedvenc ruha- és kiegészítő márkáit lehet megvásárolni. Krisztián nemcsak a rajongóknak szeretne kedvezni, hiszen több olyan brand van az oldalon, amit itthon boltban nem lehet megvásárolni. SP a díjátadón Horváth Évától vehette át a nyertes trófeát, melyet egy látványos kézcsókkal honorált.


Király Viktor testvére, Benjámin és egy barátjuk, Csáki Marcell egy évvel ezelőtt alapították a Fittroom.com elnevezésű webshopot. Az oldal érdekessége, hogy virtuálisan is felpróbálhatóak a kiválasztott ruhák, hogy kiderüljön, hogy az adott testalkaton is jól mutatna-e. A fiúk a Google különdíját kapták meg, a webmogul cég őket választotta a ki a több száz jelentkezőből. Viktort és Bent elkísérte a díjátadóra testvérük Linda is, aki nagyon örült öccsei sikerének.

Az Árukereso.hu által indított verseny díjátadóján a hazai sztárvilág elitje vett részt, akik a verseny sikerét egy elegáns díszvacsorán ünnepelték meg. Akik idén nem kaptak díjat, ne csüggedjenek, az Ország Boltja webshopversenyt jövőre is megszervezik.
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 3377 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x