Dér Heni: mondj nemet a plasztikára!
Címlap / Showbiznisz / Dér Heni: mondj nemet a plasztikára!

Dér Heni: mondj nemet a plasztikára!

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-28

Az első Megasztárban feltűnt Dér Henivel egy divatbemutatón beszélgettünk stílusról, szépségről, tökéletes és tökéletlen női idomokról. 

"Ez a zakó tetszik, nagyon tetszik, szerintem meg is fogom tartani, mert nagyon bejött. A latex nadrág meg hozzám igen közel áll. És színpadon elég előnyös. És ha megkérdezed, miért fekete, azt a nők nyilván tudják – slankít" – mutatja be öltözékét a tabutv.hu-ra klikkelőknek a Sugarloaf stílusos frontasszonya.

Rövid beszélgetésünk során azt is megtudhattuk, hogy Dér Heni határozottan elutasít mindenféle szépészeti beavatkozást: "Nagyon régóta zászlóvivője vagyok annak, hogy a természetesség az nekem mindenek feletti. Pontosan azért, mert szerintem attól vagyunk egyediek, meg egyéniek, hogy minden természetes rajtunk, és nekem nem az a siker, ha valaki befekszik a műtőbe, a kés alá óriási pénzekért, mert azt bárki meg tudja csinálni, ha van mellette egy nagyon gazdag pasi. És akkor ezt kinek köszönheti?" – érvel az énekesnő, aki szerint a plasztikai műtétek csak tucatbabákká teszik az igazi, hús-vér nőket.

"Vidéki lány vagyok, vidékről jöttem, és ott nagyon-nagyon megbecsülik a kétkezi munkát, és mindent, amit egyedül, önerőből raknak össze" – meséli a Tabu Tv nézőinek az egykori Megasztáros – "Én rosszul érezném magam, hogyha mondjuk kapnék egy nagyon szép autót, és tudom, hogy nem én dolgoztam meg érte. Nem úgy ülnék be abba az autóba, nem tudnám úgy megbecsülni, mintha én keresném meg rá a pénzt. Biztos örülnék neki, de nem ugyanaz a kettő."   



Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 2362 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x