Király Viktorban magyar szív dobog
Címlap / Showbiznisz / Király Viktorban magyar szív dobog

Király Viktorban magyar szív dobog

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-08-12

Király Viktort egy divatbemutatón interjúvolta meg a Tabu Tv riportere: lelkesen mesélt magyarországi életéről és kedveséről, aki a kifutóról kápráztatta el az énekest - és persze a közönséget is. 

A ruhákra nem is tudott figyelni a Megasztár-győztes amerikai fiatalember, mert csak a kedvesét fürkészte. A Tabu Tv-nek elárulta, harmonikus a kapcsolatuk és mindketten kész energiabombák: "Ameddig fiatalok vagyunk, akkor csináljuk a fellépéseket, ha elfáradunk, akkor jöhetnek az elegánsabb bulik."

A kérdés adja magát: USA vagy Magyarország? Az énekes nekünk szavazza meg a bizalmat: "Még nem gondoltunk rá, hogy elmenjünk Amerikába. Jól érezzük itt magunkat, itt érünk el sikereket." A gyerekvállalás még nincs napirenden Viktor életében, mégis úgy érzi, hogy gyermekét is inkább Magyarországon nevelné fel.

"Gyerekként sokat utaztunk, és sokan kérdezték, hogy mi is vagyok. Legtöbbször csak nevetve azt válaszoltam: hunglish, mint hungarian-english. Amerikában születtem, de itt élek 10 éve, amerikai nevelést kaptam a magyar szüleimtől, de úgy érzem, az én szívem itt van otthon" – vallotta be 2008 legjobb férfi hangja.
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 1538 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x