Dér Heni bajuszt növesztett
Címlap / Showbiznisz / Dér Heni bajuszt növesztett

Dér Heni bajuszt növesztett

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-29

A Tabu Tv riportere egy celeb partyn beszélgetett az énekesnővel, akiről kiderült, hogy bár nem rajong túlzottan a bajuszos férfiakért, magának szívesen ragaszt arcszőrt. 

A minap egy extrém celebeseményre hívták stábunkat. A rendezvény különlegessége a "műbajusz" volt, melyet férfiak és nők egyaránt viseltek. Dér Heni hamar feladta a szőrözést, mivel szerinte nem túl kényelmes.

Vidéki rendezvényeken ugyan sokat találkozik segítőkész, bajszos férfiakkal, ám különösebben nem dobogtatták még meg a szívét. Arra a kérdésre, hogy mennyire szereti őket, így válaszolt: "Mélyebben még nem gondoltam bele, mert még soha nem volt olyan barátom, akivel kipróbálhattam volna, hogy milyen lehet."

A Sugarloaf frontembere ugyan nem zárkózik el a méretesebb arcszőrzetet viselő férfiaktól, de ha lehet, inkább marad a borotváltaknál. "Én soha nem a külső alapján próbálok elsőként választani, de ilyen szerencse - bár nem tudom lehet e annak nevezni - még sosem ért, hogy egy bajuszos vagy szakállas ember próbálkozott be nálam" - árulta el Heni a tabutv.hu riporterének.



Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.




 
 
[ 1797 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x