Lilu: közös üzletbe vágott a Való Világ fodrászával
Címlap / Showbiznisz / Lilu: közös üzletbe vágott a Való Világ fodrászával

Lilu: közös üzletbe vágott a Való Világ fodrászával

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-29

Jól meglepődhettek a Valóvilág rendszeres nézői a napokban. A gyönyörű műsorvezető, Lilu ugyanis hirtelen hosszú loknikat növesztett. Na, ne reménykedjünk semmilyen csodaszerben, a szép tincseket Nagy Sanyinak köszönheti, aki a valóságshow fodrásza. 

A hosszú hajkorona elkészítésének igazi oka, hogy Lilu nemrégiben nyitotta meg új fodrászszalonját, és úgy gondolta, hogy méltó módon ünnepli ezt meg. Az üzletben társa a már említett fodrász, Nagy Sanyi, így biztosan szakértő kezekbe került a fodrászat.

A Tabu Tv riporterének alkalma nyílt megkérdezni a bájos műsorvezetőt, hogyan érzi magát az új hajkoronával.

"Ez most új és nagyon élvezem, de a rövid haj is lehet nagyon dögös és menő. Egy jól levágott rövid haj pont annyira izgalmas, mint egy hosszú" - árulta el Lilu.

A híres műsorvezető már rengeteg fodrásznál megfordult, de állítása szerint új üzlettársa az abszolút befutó nála. A kapcsolatuk a Való Világ szériai alatt mélyült el barátsággá, jól ismerik egymást, és mindig megtalálják a közös hangot – pláne ha frizuráról van szó. Lilutól azt is megtudtuk, mi a legfontosabb számára, ha a kamerák előtt áll.

"Az, hogy én jól nézzek ki adásban, egyrészt a komfortérzetem, másrészt pedig abszolút tehermentesítés az, hogy bemegyek adásba és nem kell azzal bajlódnom, hogy milyen a hajam és a sminkem, hanem azzal tudok foglalkozni, ami a dolgom" - nyilatkozta a Tabu Tv riporterének.


Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 5131 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x