Cristofel színészi babérokra tör
Címlap / Showbiznisz / Cristofel színészi babérokra tör

Cristofel színészi babérokra tör

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-08-19

Nem csügged a Való Világ 5 első kiesője. Csaba győzelme ugyan megviselte Cristofelt, mert biztosra vette a győzelmét a párbajban, most mégis új terveket szövöget a kubai macsó. A Tabu Tv riportere egy exkluzív szórakozóhelyen faggatta a temperamentumos fiatalt a terveiről, és a Veronikához fűződő érzelmeiről. 

Cristofel úgy gondolja, hogy ő igazi példaképe lehet a mai fiataloknak, mert tökéletes csajozási technikája mellé kellő komolyság is párosul. Miután pedig belekóstolt a média világába, annyira megízlett neki, hogy ebben tervezi a további pályafutását.

"Szeretnék színész lenni, szeretnék műsorvezető lenni, a legnagyobb álmom, hogy mindenki felfigyeljen rám. Nem, mint statiszta vagy mellékszereplő, hanem főszereplő szeretnék lenni" - mondta el a Tabu Tv-nek a Pitbull.

Úgy tűnik, a latin szerető nem csak a levegőbe beszélt, amikor a villában azt hangoztatta, hogy számára a családja boldogsága a legfontosabb.

A Tabu Tv kérdésére, miszerint mihez kezdene egy nagyobb összeggel komoly választ adott: "A családomat a legnagyobb mértékben segíteném, szeretném, ha nagyon-nagyon boldogak lennének" – árulta el Cristofel.

A Tabu Tv riportere a Veronikához fűződő érzelmeiről is kérdezte a 18 éves fiút. A beszélgetésből kiderült, hogy igenis komolyak a szándékai, és nagy tervei vannak a lánnyal. "Én Veronikát szeretem, és nem akarom őt elveszíteni, várni fogok rá. Az lenne a legnagyobb célom, hogyha ő nyerné meg ezt az egészet és ki tudnék vele utazni bármikor, bárhová" - árulta el a Tabu Tv-nek a skalpvadász.Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 1846 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x