A VV sztárfodrásza szerint visszatérnek a nyolcvanas évek...
Címlap / Showbiznisz / A VV sztárfodrásza szerint visszatérnek a nyolcvanas évek

A VV sztárfodrásza szerint visszatérnek a nyolcvanas évek

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-08-16

A Tabu Tv stábja Lilu frissen nyitott fodrászszalonjában faggatta Nagy Sanyit, a sztárfodrászt az aktuális hajtrendekről. 

"Kicsit nyolcvanas éveket élünk, mindenféle frizura menő most, szerencsére a göndör is vagy a hullámos haj. A dauer nem tér vissza csak kis mértékben: például, ha egyenes a haj, de egy kis részt bedauerolunk akkor egy kicsit meghullámosítjuk akár csak az elejét vagy épp megemeljük a tetejét a hajnak, tehát ilyen formában visszatérhet. A mostani eszközökkel sokkal könnyebben meg tudják csinálni az emberek a hajukat" – mesélte a Tabu Tv nézőinek Sanyi.

"Mindenféle hajat szeretünk: a beszárítástól kezdve a kontyokat, bármit. Én azt mondom, hogy főleg inkább a nőies vonalat próbáljuk erősíteni, tehát ami Amerikában is megy az a stílus a legnőiesebb frizura, tehát kevésbé a rövideket, de azokat is nagyon szeretjük" – mondta riporterünknek a ValóVilág sztárfodrásza.

"Az én vezetésemmel működik ez a fodrászat, mindenki fő fodrász egyébként, nagyon jól összedolgozunk, de néha egy picit irányítani kell a többieket. Ennyiről van szó" – árulta el a tabutv.hu nézőinek Sanyi.Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 3326 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x