Lola, a konyhatündér
Címlap / Showbiznisz / Lola, a konyhatündér

Lola, a konyhatündér

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-29

Lola és Baronits Gábor a közelmúltban költöztek össze - és máris bővült egy személlyel a háztartás. Többek közt erről faggattuk a sztárpárt. 

Új családtaggal bővült nem rég Loláék családi fészke: Oszkár, a kandúr csatlakozott a fiatalokhoz, kit – Juci saját bevallása szerint – igencsak elkényeztetnek: "Olyan dagadt lesz szerintem, ha így halad, de egyszerűen nem tudok még neki nemet mondani, és nagyon cuki. Ő az első háziállatom, és imádom" – tudhattuk meg a tinisztárként feltűnt énekesnőtől.

Lola párja, Baronits Gábor is lelkesedik az új jövevényért. Mint mondja, világ életében kutyapárti volt, de most Oszkár rabul ejtette a szívét. "Annyira édes, annyira okos, annyira kis hülye, hogy nem lehet nem szeretni" – meséli. Azért nem kell aggódni: Oszi csak második lehet Lola mögött – és nem csak azért, mert kettejük közül csak az egyik készít reggelit Gábornak.

Igen, Lola rendkívül házias – árulta el a Tabu Tv kameráinak a színész. "Képzeld el, minden nap megkérdezi, mi legyen ma a vacsora vagy az ebéd. Fölkelek, van reggeli – ha kérek, persze – és nagyon ügyes. Én sejtettem, hogy házias, de azt nem tudtam, hogy ennyire. Aki látja a médián keresztül, a tévében, az biztosan nem hinné el, hogy az, de üzenem azoknak, akik nem hiszik, hogy igenis, Juci házias!" – mi elhisszük.




Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 2706 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x