Kökény Attila: semmi bajom a melegekkel!
Címlap / Showbiznisz / Kökény Attila: semmi bajom a melegekkel!

Kökény Attila: semmi bajom a melegekkel!

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-06-29

Kökény Attila ismét a bulvársajtó célpontja lett, mivel nemrég egy melegbárban forrósította fel az amúgy sem hűvös hangulatot. Arról, hogy mit gondol a zenész a másságról, a Tabu Tv-nek őszintén nyilatkozott. 

Attila nem érti, hogy miért került a bulvár középpontjába, hiszen számára ez ugyanolyan fellépés volt, mint akármelyik másik. Stábunknak elmondta, hogy neki semmi baja a melegekkel, ez az ő életük, ő ebbe egyáltalán nem szól bele.

Az ominózus fellépésre a barátai és ismerősei is elkísérték, a klub tulaja pedig jó barátja.

"Abszolút nem érdekel, hogy ki hogy van felöltözve, ki hogy táncol, ki kit szeret, mert ez mindenkinek a saját magánszférája, csak én ne lássam. Hisz nekem az se tetszik, ha metrón ülök, és egy férfi meg egy nő csókolózik mellettem. Nekem semmi bajom a melegekkel, úgyhogy mindegy mit mond a sajtó" - osztotta meg a Tabu Tv-vel az aranytorkú Kökény.

Attila elmondta azt is, hogyan reagált a családja a sajtóban megjelent cikkekre.
"Nem is tudják szerintem, hogy ez volt, a családomat nem érdekli, pláne a gyerekeimet nem" - vallott őszintén stábunknak az énekes.

Attila a Máté Péter Emlékkoncertet beharangozó sajtótájékoztatón állt kameránk elé. A sztárt különös kapcsolat fűzi az elhunyt zenész legendához.

"Gyerekkorom óta ő az egyik kedvencem, nagyon szeretem hallgatni és játszani. Nagyon megtisztelő, hogy részt vehetek ezen a koncerten, és az ő dalait énekelhetem. Mondhatni, hogy Máté Péter az én egyik példaképem, hiszen nem volt egy sablonszerű zeneszerző" – adta válaszul Kökény.

A zenész szerint ma már nem lehet megcsinálni azt, amit Máté Péter csinált. Szerinte mindenki megpróbálja magához igazítani a dalait, lopnak is tőle, de csak annak lesz hiteles a produkciója, aki tényleg rajong az elhunyt zenészért.
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 2463 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x