Bebe: dömpingben zajlik az énekesek gyártása
Címlap / Showbiznisz / Bebe: dömpingben zajlik az énekesek gyártása

Bebe: dömpingben zajlik az énekesek gyártása

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-08-19

A Back II Black frontembere elárulta a Tabu Tv-nek, mi a véleménye a tehetségkutatókról és azt is megtudtuk tőle, hogyan tiszteleg a magyar táncdalénekes, Máté Péter előtt. 

5 év után, február 4-én ismét megrendezik a Máté Péter Emlékkoncertet, melyen Bebe is hallatja a hangját. Az énekes kameráinknak elmondta, hogy nagy tisztelője az elhunyt művésznek és nosztalgikus érzés tölti el, ahányszor meghallja a dalait.

"Gyakorlatilag én ezeken nőttem fel, hiszen a szüleim az ő dalait hallgatták. Nagyon nagy hatással volt rám az ő munkássága" - emlékezett vissza Bebe.

A mai világban ugyan sorra zajlanak a tehetségkutató műsorok, a zeneiparban viszont csak kemény munkával lehet fennmaradni.

"Most sem egyszerű zenésznek lenni. Nagyon sok tehetségkutató műsor van, ami jó dolog. Viszont rengeteg a jó énekes, és gyakorlatilag dömpingben zajlik a gyártásuk. Az emberek többsége csak a csillogást látja, nincsenek tisztában a munka oldalával" – osztotta meg véleményét a Tabu Tv-vel az énekes.Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 2419 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x