Ismét sztárok mérték a sültkrumplit
Címlap / Showbiznisz / Ismét sztárok mérték a sültkrumplit

Ismét sztárok mérték a sültkrumplit

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-07-25

A McDonald’s - Ronald McDonald örökségét szem előtt tartva - idén is nagyszabású jótékonysági rendezvényt szervezett, melyre a Tabu Tv stábja is hivatalos volt. 

Segíteni öröm! – hirdették a transzparensek a McDonald’s éttermekben szombaton, és valóban: a honi celebvilág krémje csatlakozott önként az akcióhoz, és állt pult mögé az idén is. Persze az akció lényege nem az volt, hogy megtudjuk, jól veszi-e fel a rendelést Horváth Éva, vagy tudják-e a Nyári lányok, mekkora is a kis kóla.

"Az akcióban már nem először veszek részt, és nagyon fontosnak tartom. Remélem, ahogy eddig is bízhattunk az emberek jótékonyságában, úgy most is így lesz. Ez egy fontos nap, segíteni fogunk a beteg gyerekeken" – ismerteti a McHappy Day program lényegét Csonka András, hozzátéve, hogy vannak olyan ügyek, amiket nem lehet nem támogatni: "Vannak dolgok, amik mellé le kell tenni a voksodat. Az én szótáramból az a szó, hogy nem, ha beteg gyerekekről van szó, akkor hiányzik. Éppen ezért, ha egy mód van rá, az ilyen jellegű akciókban mindig részt veszek."

Persze ha már McDonald’s, kíváncsiak voltunk, mit rendelnek a celebek, ha nem épp a pult túloldalán jótékonykodnak: Horváth Éva a McRoyalra esküszik, dupla hússal, Sarka Katánál a McChicken a sláger, és persze egy kis desszert sem maradhat el a McCaféból, a Nyári lányoknál pedig egyetlen biztos pontja van a fellépéseknek – mint mesélik – egy Meki az út végén.Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 2376 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x