Cristofel 13 évesen vesztette el a szüzességét
Címlap / Showbiznisz / Cristofel 13 évesen vesztette el a szüzességét

Cristofel 13 évesen vesztette el a szüzességét

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-08-18

A VV5 kubai csődörével egy gyorsétteremben találkozott a Tabu Tv stábja, ahol kiderült milyen volt kiskorában Cristofel. 

"Sok a parti, de hát én ugye sok lányt visszautasítok, mert nekem ott van a kedves, aranyos, egyetlen Veronikám. Volt egy olyan Dj-s buli Szegeden, ahova elmentünk és akkor azt mondta a többiekben a mikrofonba, hogy figyeljetek fiúk, menjetek az összes lányra, mert én csak a Veronikára gondolok, és csak őt szeretem. Van, aki megcsípi a seggemet vagy odajön és mondja, hogy lefeküdne velem, vagy mondják, menjek fel hozzájuk. Tizenöttől huszonöt éves korig jönnek a nők, mint állat" – mesélte a tabutv.hu riporterének az elsőként kiesett kubai csődör, aki a későbbiekben arról mesélt, milyen volt fiatal korában.

"Hat éves voltam és akkor odamentem egy lányhoz, láttam egyedül van, mentem kicsit csajozni és annyit láttam, hogy egy tizenhárom éves nyakon ver. Kubában tanultam meg csajozni, tehát ezek a kemény dolgok ezek így bennem maradtak. Egyébként tizenhárom éves koromban vesztettem el a szüzességemet és hát akkor nagyon vagány gyerek lehettem, mert egy tizenhét éves lány volt a partner ebben" – számolt be a Tabu Tv riporterének Cristofel, aki szerint a nők megkeményítik az életet.

"Kaptam hideget-meleget nagyon sokat az élettől és ezért lettem nagyon kemény és talpra esett. Egyébként ezért vagyok olyan, hogyha van barátnőm, akkor azt megpróbálom, nem mutatni, hanem inkább azt próbálom meg jelezni felé, hogy ő szeressen és akkor én egy kicsit feljebb vagyok, mint ő" – látható és hallható a netes sztártévé videójában.


Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 2463 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x