A Summer Sisters kedvence: fagyis-sültkrumpli
Címlap / Showbiznisz / A Summer Sisters kedvence: fagyis-sültkrumpli

A Summer Sisters kedvence: fagyis-sültkrumpli

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-07-07

A Tabu Tv ott volt, mikor a Summer Sisters tagjai kötényt ragadtak és beálltak a McDonalds pult mögé segíteni. A videóban látható milyen jól mutatnak a lányok a konyha körül. 

Volt már ilyen variáció, hogy fagyiban a sült krumpli, de amúgy mindenki mindenkijéből csipeget és ez nagyon jó. Mindig egy nagyon jó program. Fellépés előtt, fellépés után ránk mindig lehet számítani. Én mondjuk rendszeresen szoktam főzni, mivel anyukánk mindennap főz, így elkerülhetetlen volt, hogy mi is éljünk ezzel lehetőséggel. Sok specialitásunk van például a sütés terén, én például nagyon szeretem az olasz ételeket, készíteni és enni is persze.

"Van amikor akár a kertben, grillezés vagy bográcsozás, azt is nagyon szeretjük vagy néha összehívjuk az embereket-barátokat. Sokszor zenélésbe torkolló estéket tartunk. Szerintem a génekben nagyon sok minden van, mert nem igazán vagyok egy hízós, de azért szeretnék. Karban tartom magam, mert színpadon elengedhetetlen az, hogy az ember fit legyen" – számolt be a Tabu Tv kamerája előtt a Summer Sisters, akik a későbbiekben szót ejtettek az elkövetkezendő terveikről.

"Pont most egy ilyen élőzenekaros országos turnéra indulunk, most pénteken Sopronban lépünk fel a Liszt Ferenc központban, illetve az új dalunk a videoklippel" – mesélték a tabutv.hu riporterének a Nyári Lányok.Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 1828 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x