Ganxsta Zolee maga teljesíti a kívánságait
Címlap / Showbiznisz / Ganxsta Zolee maga teljesíti a kívánságait

Ganxsta Zolee maga teljesíti a kívánságait

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-29

Az a legjobb, ha az ember a kívánságait saját magához intézi, és saját maga próbálja megvalósítani, vagy beteljesíteni őket - mondta Ganxsta Zolee a Sztárportréban.  

"Amit nem magad csinálsz, az nem lesz olyan, mint amilyenre vágysz - én ezt már megtanultam, a zeneiparban is. Ha valamit szeretnénk, és nem mi járunk utána, nem mi csináljuk meg, nem mi intézkedünk, akkor az biztos, hogy nem olyan lesz, mint amilyenre szerettük volna."

"A Jó Istennel azt hiszem jóban vagyok, mert nagyon kesztyűs kézzel bánik velem - köszönöm is Neki. Azt csinálhatom amit szeretek - még egy kis aprópénzt is kapok érte. Van egy gyönyörű szép kislányom, egészséges, ez a legfontosabb a világon. Van két kutyám, a szüleim egészségesek, a feleségem rendben van, a barátaim kiváló emberek, úgyhogy én azt mondom, hogy nagyon sokat köszönhetek az életnek, és ezáltal a Jó Istenkének."

"Éljenek egymás mellett békében az emberek, fogadja el mindenki a másikat olyannak amilyen, és próbáljuk egymást segíteni! Azért jöttünk ide a földre, azért születtünk, hogy tök jól érezzük magunkat anélkül, hogy a másikat zavarnánk ezzel - ezt próbáljuk megvalósítani! Mindenkinek magának kell megtalálni azt az utat, ami boldoggá teszi. Ha tükörbe nézel, és nem köpöd le magad, és azt érzed, hogy őszintén bele nézhetsz, és nem kell szégyenkezned semmi miatt, akkor biztos, hogy jó úton jársz - akármi legyen
veled."

Az interjú Ganxsta Zoleeval itt meghallgatható.
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 1834 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x