Oprah Winfrey visszatér a képernyőre
Címlap / Showbiznisz / Oprah Winfrey visszatér a képernyőre

Oprah Winfrey visszatér a képernyőre

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2023-09-22

Visszatér a képernyőre, de most már a saját kábelcsatornáján az amerikai televíziózás egyik legnépszerűbb talkshow-házigazdája, Oprah Winfrey. 

A január elsején, fő műsoridőben az OWN (Oprah Winfrey Network) csatornán bemutatandó show címe Oprah Winfrey Next Chapter (Következő fejezet) lesz. A "nappali televíziós show-k királynője" első, kétórás műsorának vendége Steven Tyler rockzenész lesz, akinek a stáb a New Hampshire-i otthonát is felkereste.

A műsor egy évvel az OWN csatorna elindulása és hét hónappal azután startol, hogy az 57 éves Oprah elbúcsúzott az ABC csatornától, amelyen egy negyedszázadon át futott az önálló műsora. A tervek szerint a show első vendégei között lesz Joel Osteen, Tony Robbins, Deepak Chopra, Sean Penn és George Lucas.

A Discovery, az OWN társtulajdonosa szerint az új műsor heti két-három alkalommal jelentkezik majd, de az OWN utóbb azt közölte, hogy az csak vasárnap esténként lesz majd látható.

Oprah a Forbes magazin szerint 2,7 milliárdos vagyonával jelenleg az egyetlen afroamerikai milliárdos. A már-már nemzeti intézményként működő műsorvezető-üzletasszony produkciós vállalatának tevékenysége filmgyártásra, a 2 millió példányban megjelenő, O magazin kiadására, valamint a Sirius XM műholdas rádió üzemeltetésére is kiterjed. A 15 évvel ezelőtt útjára bocsátott, Oprah Book Club, amely jelenleg 2 millió taggal rendelkezik, összesen 65 kötetett adott ki. A tévésztár által jegyzett, nemrégiben megszüntetett jótékonysági szervezet több mint 80 millió dollárt gyűjtött és iskolákat építtetett Dél-Afrikában.
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 1751 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x