Puskás Peti elégedetlen az oktatással
hirdetés
Címlap / Showbiznisz / Puskás Peti elégedetlen az oktatással

Puskás Peti elégedetlen az oktatással

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-10-21

Puskás Peti régóta nagy figyelmet fordít az állatok megmentésére. A sztártévé riportere arról kérdezgette az énekest, milyen erőket mozgat meg ennek az ügynek a jobbá tételéért és szóba került az oktatási rendszer is. 

 

Rendezvénynaptár
"Én nagyon szociálisan érzékeny vagyok és ha nem is lenne állatom akkor is fontos lenne. Van egy macskám úgy hat éve, akit egyszerűen imádok. Ma is annyira helyes volt, leültem számítógép elé, beleült az ölembe és nézte velem a monitort úgy húsz percen keresztül" – mesélte a tabutv.hu riporterének a tini bálvány, aki a későbbiekben elárulta imádja macskáját, néha mégis bedurran tőle.

"Mindig nézem a Lulu cicát vagyis így szuggerálom, hogy mondjál valamit, mert olyan kis okos szemei vannak és mindig azon gondolkodom, hogy valamit mondjál. Kíváncsi vagyok mit mondana rólam, de szerintem tökéletes gazda vagyok egy macskának egyébként és meghálálja mindig a szeretetével, amit én kapok. Mondjuk az is igaz, hogy sokszor mikor odajön dörgölőzni akkor kicsit bedurran az arcom, de megéri ezt a szenvedést" – számolt be a sztártévé csapatának Peti, aki szerint fontos, hogy egy közszereplő képviseljen valamit.

"Szerintem fontos, hogy egy közszereplő vagy művész az szociálisan érzékeny legyen. Az ember mégis csak az életstílusával vagy a megjelenésével, már valamit mutat, valami gondolatot vagy érzelmet kifejez. Azt gondolom, hogyha már az oktatásunk nem megfelelő arra, hogy komoly civilizált emberként nevelje a gyerekeket" – hallható és látható a Tabu Tv videójában.
 
 
[ 1700 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x