VV Laci sose futott el ütés elől
Címlap / Showbiznisz / VV Laci sose futott el ütés elől

VV Laci sose futott el ütés elől

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-08-10

A Tabu Tv most sem hagyott egy nyugodt percet sem VV Lacinak. Kérdésekkel bombáztuk, amikre nem mindig válaszolt készséggel. 

"Sohasem futottam el ütés elől, ugyan is nem tudtam elszaladni, mert megvertek! Sokan hagytak helyben sajnos. Tizenhárom éves koromban azért úgy elég volt. Nyolcadik kerület, azért eléggé sok érdekességet tartogat, szóval lehet ott eléggé rendesen tanulni. Most már nem hiszem, hogy így lenne, mert eléggé sokat változott a világ, de akkor mondjuk nem volt egyszerű környék. A hetvenes-nyolcvanas években azért más világ volt" – mesélte a tabutv.hu riporterének Laci, aki a későbbiekben eléggé nehezen nyílt, mikor magánéletéről kérdeztük. Vajon mi történhetett?

"Úgy vártam a magánéleti kérdéseket, de inkább lapozzunk. A Tv-nek nem szeretnék erről mesélni. Tudom, hogy jó lenne, mert imádom a sajtót, de inkább nem. Szerintem szétszednének, ha mesélnék" – számolt be a Tabu Tv stábja elött a volt VV4 játékos, aki úgy-ahogy, de figyelemmel követi a jelenlegi szériát.

Elengedhetetlen volt rákérdezni arra, hogy mit gondol a jelenlegi VV szériáról. "Mondhatnám azt, hogy hivatalból is nézni kell, nagyon érdekes most amúgy. Teljesen más, mint a miénk volt azt gondolom, mert én belül voltam és kívülről nagyon nehéz megítélni a dolgokat. Én drukkolok Fecónak" – hallható és látható a sztártévé videójában.Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 1678 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x