Szunai Linda élvezi a királynő szerepet
Címlap / Showbiznisz / Szunai Linda élvezi a királynő szerepet

Szunai Linda élvezi a királynő szerepet

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-02-25

Szunai Lindának megváltozott az élete, mióta szépségkirálynő lett, szóba került az is, hogy nem igazán kell sok mindenre költenie az újdonsült Miss Hungary-nak. 

"Minden megváltozott az életem amióta hivatalosan is legszebb lány lettem Magyarországon. Én tavasszal érettségiztem és akkor ez így pont egy fordulópont volt az életemben, de nem így terveztem. Én nagyon-nagyon élvezem azt, ami most van" – mesélte a tabutv.hu riporterének Linda, aki a későbbiekben arról mesélt, teljesen jól meg van egyedül, nem a pasikról szól most az élete.

"Nem keresek így kifejezetten magam mellé senkit, most nem erről szól ez az időszak szerintem, hanem inkább a rendezvényekről, jótékonykodásról, nagyon szeretnék mindnél több helyre lemenni ahova hívnak. Szeretnék mindnél több mindent kipróbálni, amikre amúgy lehet, hogy nem lenne lehetőségem" – számolt be a sztártévé riporterének Szunai Linda, akiről kiderült egyáltalán nem költ másra, csak benzinre és ennivalóra.

"Teljesen változatosak a napjaim, van amikor rohanás van, vagy van amikor átszoktam menni anyukámhoz, családomhoz, barátaim jönnek hozzám, vagy találkozok velük, szóval abszolút változó. Anyagi plusszal nem jár az, hogy én királynő vagyok. Most nem kell dolgoznom, mert nincsen nagyon mire kiadásom. Lakást azt kaptam, szóval ott semmilyen költségem nincsen. Egyedül amire költenem kell, az az üzemanyag" – hallható és látható a Tabu Tv videójában.Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 3473 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x