VV Shadi: nem hiszek a lányoknak!
Címlap / Showbiznisz / VV Shadi: nem hiszek a lányoknak!

VV Shadi: nem hiszek a lányoknak!

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-08-18

A VV legutóbb kiesett lakójával beszélgettünk jövőbeni terveiről, esélyt latolgattunk az 5. széria finalistáiról és megtudtuk azt is, hogy miért szingli már négy és fél éve. 

Mióta kijött a luxusbörtönből, sorra kapja a felkéréseket, szinte még pihenni sincs ideje, közben pedig saját dalán dolgozik.

"Nagyon jól érem magam mióta kijöttem a villából. Már a beköltözésem előtt is szerettem volna zenélni, de ha most, ismert emberként összehozok egy szuper kis dalt, könnyebben megmaradhat a köztudatban. Ez a fő tervem és már folyamatban is van. Emellett szeretnék pókerezni és kipróbálnám a stand up comedy-t is" - mesélte lelkesen.

"Szerencsésnek érzem magam, hogy bekerültem a villába. Ez már adott egyfajta népszerűséget és így lehetőséget kaptam arra, hogy bármivel megpróbálkozzak. Ezzel élhetsz úgy is, hogy komoly értékeket adsz az embereknek" - nyilatkozta Shadi.
Az élete úgy tűnik, sínen van, de a szerelem még várat magára. Örömét egyelőre csak barátaival és a családjával osztja meg, de nem zárkózik el egy új párkapcsolattól.

"A lányoknak üzenem, hogy szingli vagyok, úgyhogy lehet ostromolni. Nehezen hihető, de amióta kijöttem a villából, csak egyetlen egy lánnyal volt intim kapcsolatom. Én azét ugyan olyan maradtam, mint azelőtt. Nem véletlenül vagyok négy és fél éve szingli, egyrészt válogatós vagyok, másrészt nem nagyon hiszek a lányoknak. Ha akar valamit, akkor azt mondja meg őszintén. Különben is, ma már nem a fiúk csajoznak, hanem a lányok szedik fel a pasikat."

Arra pedig, hogy szerinte kik alkotják majd a VV5 utolsó hármasát, őszinte választ kaptunk.

"Remélem, Csaba nyeri meg. Ő egy nagyon jó ember, igaz és őszinte játékot játszik bent. Sokan azt mondják, hogy szürke, de ez nem igaz, rengeteget nevettünk bent. Második helyen szerintem Eszter lesz, mivel hatalmas szavazótábora van és nagyon nagy százalékokkal megy vissza a párbajokról. Harmadikként pedig Fecót tudom elképzelni" – osztotta meg véleményét a Tabu Tv nézőivel az ex-villalakó.Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 1527 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x