Douchev-Janics Natasa megmutatta kislányát
hirdetés
Címlap / Showbiznisz / Douchev-Janics Natasa megmutatta kislányát

Douchev-Janics Natasa megmutatta kislányát

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-11-26

Két edzőtábor között csak néhány napot tölt szegedi otthonában Douchev-Janics Natasa. Az EDF DÉMÁSZ-Szeged VE háromszoros olimpiai bajnok kajakosa Bulgária után hétfőn Portugália felé veszi az irányt, ahonnan március végéig biztosan nem jön haza - derült ki a versenyző szegedi sajtótájékoztatóján. 

Az eseményen a sportoló először mutatta meg a sajtónak szeptemberben született gyermekét, Milanát. A találkozás rövid volt, mert a kislány megkapta a korának megfelelő oltásokat, emiatt pedig kisebb lázzal küzdött.

"Nagyon jó dolgom van, hiszen tökéletesek a napjaim. Sokat edzek, és sokat vagyok a kislánnyal is. Nevetés, kacagás jellemzi a mindennapokat amellett, hogy tényleg komoly edzésmunkát végzek el. Portugáliába éppen miatta megyünk ilyen hosszú időre, hiszen Bulgáriából hazafelé jövet megtapasztaltam, mennyire megviselte az út, nem jó neki a sok változás. A jövő évi olimpiai válogatókon egyesben, Kovács Katival párosban és négyesben is elindulok, bár az utóbbi összeállítása a szövetségi kapitány döntése lesz" - mondta Douchev-Janics, hozzátéve, hogy sokat köszönhet a szövetségnek, a Magyar Olimpiai Bizottságnak és a klubjának.

MTI Fotó: Rosta Tibor               
 
 
A kajakost kislánya mellett elkíséri Portugáliába férje, Andrian Douchev, annak 19 éves fia - aki az idei, szegedi világbajnokságon török színekben B döntőt nyert, de a tervek szerint Magyarországon folytatja a pályafutását -, illetve Natasa barátnője, aki pedig Milanára vigyáz. Később csatlakozik majd hozzájuk két fiatal szegedi versenyző, Horváth Alexandra és Kárász Anna is.

Az összejövetelen Storcz Botond szövetségi kapitány is megjelent, aki folyamatosan nyomon követi a válogatottak felkészülését, így Douchev-Janicsét is.

"Amikor Natasa megtudta, hogy gyermeket vár, azonnal, tudatosan a londoni olimpiára fókuszált. Amikor a közelmúltban, Bulgáriában meglátogattam, azt láttam, azt kaptam, amit vártam. Kérdés, hogyan tér majd vissza, de én nem féltem őt" - mondta Storcz.

A mai eseményre a háromszoros olimpiai bajnok kajakos meghívott száz gyereket, ők a EDF DÉMÁSZ Szeged VE és a versenyző jóvoltából ajándékcsomagot kaptak.

"Még jobban értékelem a fiatalok sportolását, mióta nekem is megszületett Milana. A gyerekek még inkább sikerre éhesek, mint a felnőttek, és örülök, hogy most az alapítványomon keresztül végre jutott időm velük foglalkozni" - jegyezte meg az olimpiai bajnok. 
 
[ 3075 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
x