Takáts Tamás csak újabban hűséges
Címlap / Showbiznisz / Takáts Tamás csak újabban hűséges

Takáts Tamás csak újabban hűséges

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2023-09-25

Amikor hazugság van az életedben, akkor állandóan azon kell aggódni, hogy mikor buksz le - egy állandó stressz, belső nyugtalanság van az emberben. Egy dolog van, amihez mindig hűséges voltam: a zene. Ahhoz, hogy én hűséges tudjak lenni, szexuális, vagy egyéb szempontból, nekem meg kellett térni. 

"Mikor még nem tudtam, hogy fontos a hűség, meg hogy nem szabad hazudni, akkor szétrohadt a családom - ez a második házasságom, és a harmadik komoly kapcsolatom" - mesélte Takáts Tamás a Sztárportréban. "Már a megtérésem után volt, hogy Erdélyben játszottunk, és oda jött egy gyönyörű nő - azt mondta: Te, most így a fogadás után, mi lenne, ha nálam aludnál? Mondtam: Nagyon csinos vagy, és nagyon szép, de nem tehetem, mert nős ember vagyok. Láttam a csalódással vegyes megbecsülést az arcán. Régen nem ismertem ezt az érzést, de a megtérésem után, ez óriási feeling volt."


"Mikor egyszerre három nővel vagy egy ágyban, az abban a pillanatban marha jó érzés, de utána haza mész, a szagodon megérzi a feleséged, ideges lesz, ordítani kezd, akkor te vissza ordítasz - mert mit idegeskedik az asszony, hiszen elvileg nem tud semmit -, dobálózás, válás. A gyerekeid szülők nélkül nőnek fel, tehát ha tovább gondolod, végülis ez neked rossz."

"Akkor tudsz hűséges lenni, ha van egy másik alternatíva - egy almafa. Ott volt az első hűtlenség, amikor azt mondta az Isten: Minden fáról egyetek, de arról az egyről ne, és mi ennek ellenére... Mit mondott a kígyó? Le lehet fordítani a mai nyelvre: Az Isten amit mondott, azért mondta, mert attól fél, hogy olyan leszel mint Ő. Ezt hazudta az ördög, hogy olyan leszel mint Isten - Önmagad Istene leszel, Te fogod kiteljesíteni önmagad... Máig is, a modern filozófiákban is ott van: Teljesítsd ki Önmagad, légy Önmagad Istene - mert megérdemled! Ez az eredendő bűn. Azért van almafa, hogy lehess hű."

A teljes interjú itt meghallgatható.
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 2922 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x