Varga Viktor: szeretem az életemet
Címlap / Showbiznisz / Varga Viktor: szeretem az életemet

Varga Viktor: szeretem az életemet

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-08-11

A Tabu Tv stábja egy rendezvényen futott össze Varga Viktorral, aki dacára annak, hogy a tehetségkutató műsorokból rengeteg fiatal tehetség kerül ki, még mindig úgy látja, hogy van jövője az énekesi pályán, ha keményen dolgozik. 

"Lassan három éve, hogy elkezdtem dolgozni a szakmában. Túléltem két Megasztárt, két Csillag Születik-et, mivel az enyémet is túl kellett élni, hiszen hamar kiestem, és immáron két X-Faktort. Tehát hat darab tehetségkutató van már mögöttem" – árulta el az énekes, aki szerint a jelentkezőknek élni kell azzal a lehetőséggel, amit ezek a tehetségkutató műsorok nyújtanak.

"Nem tudom mi lenne, ha törölnék az eredményeim és most kellene elindulnom egy tehetségkutatóban, de az biztos, hogy belevágnék, mert ez egy nagyon jó ugródeszka, hogy ha az ember csinálja és tényleg akarja ezt csinálni. Ha ezt így kitűzi életcélnak, akkor működik" – fejtette ki véleményét a Tabu Tv nézőinek Varga Viktor.

"Művészből ugyanúgy sok van, mint fogorvosból, jogászból, vagy akár benzinkutasból. Tényleg mindenből sok van. Szerintem mindenből meg lehet élni, hogy ha akarunk, ha viszont nem akarunk, akkor semmiből nem lehet megélni. Én ebből meg tudok élni, mert ahhoz mérem az igényeimet, amennyit keresek" – mondta a népszerű énekes.

"Jó nagy lábakon élek, mivel 45-ös lábaim vannak. Viccet félretéve azonban azt mondhatom, hogy nagyon jól elvagyok. Mindig teljesítem az álmaimat. Ha ruhára van szükségem, akkor összeszedem a pénzt, hogy legyen rá. Ha közlekedni akarok, akkor tudok venni motorbiciklit, hogy Pál utcai fiúk módján fejezzem ki magam, a szerelésemhez híven. Jó életem van, szeretem" – szögezte le Viktor, aki annyit még elárult, hogy szívesen szerencsét próbálna külföldön is a jövőben.Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 1207 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x