Nagy Feró: szükség van a tehetségkutatókra!
Címlap / Showbiznisz / Nagy Feró: szükség van a tehetségkutatókra!

Nagy Feró: szükség van a tehetségkutatókra!

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-07-14

Az X-Faktor mentora szerint kellenek a tehetségkutató műsorok és igény is van rájuk. A lefutott szériák versenyzőinek pedig azt üzeni: ne üljenek a babérjaikon, ugyanis nincsenek biztonságban. 

"Aki tavaly befutott, az ne érezze magát páholyban, ahonnan most már egész életében csak diktálni fog. Ez nem így működik. Akinek eddig sikerült befutnia, annak igyekeznie kell nagyon, mert idén jönnek az újak. Nem mindenki fog közülük fennmaradni, a tavalyiak is már kezdenek lemorzsolódni. Ha ügyesek, akkor viszont megmaradnak" - mondta.

"Minden pillanatban készen kell állnunk arra, hogy jönnek az újak, akik elsöpörnek. Lehetsz egy egyszerű kis tavalyi sztár, aki jókor volt jó helyen, viszont lehet, hogy azután már nem kellesz senkinek. Akkor viszont benned van a hiba. Nekünk, nézőknek amúgy is fontos az, hogy új arcokat lássunk és tudjuk azt mondani, hogy az új tehetségek még az előzőknél is jobbak. Ez mind jót tesz egy művészvilág kialakulásának, ami Magyarországon most kezdődött el" - árulta el Feró.

A rocker azt is elárulta, annak ellenére, hogy rossz irányba halad a világ, ő elégedett jelenlegi életével és szereti azt, amit csinál.

"Imádom az X-Faktort, de ez szerintem látszik is rajtam. Én egy abszolút pozitív ember vagyok, és elég jól érzem magam a bőrömben annak ellenére, hogy egy borzasztó világban élünk. Viszont úgy gondolom, hogy ebben a borzasztó világban is jól tudja magát érezni valaki, ha igazán akarja."Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 1762 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x