Endi szerint ütős lesz a nagykoncert
Címlap / Showbiznisz / Endi szerint ütős lesz a nagykoncert

Endi szerint ütős lesz a nagykoncert

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-02-22

A Hooligans tetovált dobosával meglepő módon egy Mikulás találkozón futottunk össze. A rocksztár ugyan minden nap próbál, de jó apukához illően mégis el tudta kísérni kislányát a rendezvényre. 

"Én ugyan már túl vagyok a Mikulás sztorin, de örülök, hogy a kislányomat belevihetem ezekbe a dolgokba. Amikor gyerkőcöd van, akkor egy csomó olyan dolgot átélhetsz újból, amik gyerekként már megtörténtek veled. Igazából sosem mondták el nekem, hogy nincs Mikulás. Van rólam egy olyan fotó, amikor gyerekként átszellemülten kapom tőle az ajándékot. De jó is ez, azért én még hiszek egy-két dologban" – meséli Endi.

A huligánok a folytonos fellépések mellett gőzerővel próbálnak a 15 éves jubileumi koncertjükre is, ami igazán nagy shownak ígérkezik. "Már másfél hónapja próbálunk szinte minden nap. Nagyon készülünk rá és már nagyon várjuk. Sok vendégfellépő lesz, a régi bandatagok mellett fúvós zenekar is játszik majd, és a Republic is fellép. Remélem, hogy minden rendben lesz és sokan kíváncsiak még ránk" – mondta.

A zenészek boldogsága sajnos nem lehet felhőtlen, ugyanis nem rég vesztették el menedzserüket és egyben barátjukat. Sipos "Cápa" Tibor hat éven keresztül segítette a zenekart, a fiúk még mindig nem dolgozták fel a történteket.

"Még csak két és fél hét telt el a tragédia óta, ami nagyon kevés, de nekünk szembe kell nézni a nagykoncerttel. Az elején nagyon rossz volt, de nyilván még most sem jó. Nagyon kivagyunk még mindig" – nyilatkozta elcsukló hangon Endi.Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 2792 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x