Köböl Anita gigantikus szaloncukra
Címlap / Showbiznisz / Köböl Anita gigantikus szaloncukra

Köböl Anita gigantikus szaloncukra

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-04-17

A Tabu Tv stábja egy szaloncukorgyárban járt és egy rekordkísérletről számolt be. 

"Elkészítettük Magyarország legnagyobb és egyben a világ legnagyobb szaloncukrát és azért merek többes számban beszélni, mert tényleg részt vettem személy szerint, jöttem, gyúrtam a masszát, ott voltam, amikor a csoki bevonót tettük rá" – árulta el a tabutv.hu nézőinek Anita.

A műsorvezető továbbá elárulta riporterünknek azt is, hogyan készítették el a szaloncukrot: "A szójaliszttől kezdve a különböző adalékanyagokat, a marcipánaromát, a marcipánt és mindent egyben egy hatalmas szerkezetben, egy gépben tulajdonképpen összegyúrnak egy masszává. Szereztünk egy hatalmas kádat, amibe beletettük ezt a marcipánformát, erre került a csoki réteg, majd ez megkötött: le kellett hűteni egy bizonyos hőfokra, azért, hogy ez egy kicsit összeálljon, hogy ne mocorogjon. Ezt kifordítottuk és ez lett az alja. Egy héttel később került rá a csoki bevonó illetve a massza, majd egy hét múlva rákerült a csomagolás és ettől lett igazán szaloncukor."

"Egyébként tudok és nagyon szeretek főzni, sőt sütni is és most alig várom, hogy a karácsony előtti időszakban végre odaállhassak a konyhába, anyukámat egy kicsit kiterelem, és akkor azt mondom, hogy legyen sajttorta, készüljön pogácsa, legyen gyümölcskenyér és minden, ami édesség, azt szeretném én elkészíteni" – mesélte lelkesen Köböl Anita.Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 2499 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x