Keleti Andi karácsonykor is egészséges ételeket tesz az asztalra...
Címlap / Showbiznisz / Keleti Andi karácsonykor is egészséges ételeket tesz az asztalra

Keleti Andi karácsonykor is egészséges ételeket tesz az asztalra

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-07-12

Az ismert táncosnőnek ugyan nem sok ideje van a készülődésre, hiszen januárban nyíló tánciskolájának a szervezése tölti ki napjait, de elárulta, hogyan zajlik náluk a karácsony, és mely ételekkel lepi meg szeretteit a Család, ízek, cha-cha-cha című szakácskönyve bőséges választékából. 

"Nálunk már jól bevált recept szerint zajlanak az ünnepek, lehet sejteni, hogy a család minek örül. A gyerekekkel mézeskalácsot készítünk, ez mindig családi program nálunk. Az egyik részén, a sütésen már túl vagyunk, ezután következik a díszítés. Karácsony első napján a sütés-főzés lekerül a vállamról, ugyanis ezt a napot hagyományosan a nagyszülőknél töltjük. Ne felejtsük el, hogy mi is gyerekek vagyunk. Ilyenkor ott a helyünk a szüleinknél" – mondta Keleti Andi, aki azt is elárulta, hogy az ünnepek többi napján mely egészséges és íncsiklandó ételek közül válogat.

Fotó: Just Creative         
 
"Habár a szakácskönyvem, a Család, ízek, cha-cha-cha nem speciálisan az ünnepi ételekről szól, mégis szívesen főzök belőle ezeken a napokon is. Ilyenkor nem rohanunk sehová, mindenki ráér és igyekszünk minél többet együtt lenni. Ezt kihasználva szoktam azokat a különösen finom reggeliket elkészíteni, amikre a hétköznapi rohanásban nem jut időm. Legyen szó akár a nagyikám krumplis lángosáról vagy gyümölcsről ropogós bundában, mind megéri a fáradságot. Vendégváró ételeim is mindig sikert aratnak, spenótos lazacommal Vacsoracsatát nyertem, nem véletlenül! A karácsonyi halételek új világába jelent belépést. De el tudom képzelni egy ünnepi menüsorban a fényezett oldalast, a vörösboros marharagut, vagy még sorolhatnám…"
 
Andiéknál az idei ünnepi asztalon biztosan mindenki talál majd a fogára való íncsiklandó falatokat. Amit pedig mindannyian megtanulhatunk Keleti Anditól és a családjától, hogy amit fogyasztunk, az ne csak finom, hanem egészséges is legyen!
 

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 4230 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x