Bakács Tibor szendvicsembernek állt
hirdetés
Címlap / Showbiznisz / Bakács Tibor szendvicsembernek állt

Bakács Tibor szendvicsembernek állt

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-10-19

A minap Budapest belvárosában futottunk össze Bakács Tiborral, aki épp szendvicsemberként hirdette saját könyvét. Mint mondta, a szokatlan megoldásra nem csak a pénzhiány vette rá. 

 

Rendezvénynaptár
"A szalámi után jutott eszembe, hogy a szendvics egy jó gondolat. Írtam egy könyvet, öt évig készült, most befejeztem. Hála a szaláminak volt egy évem, amíg volt időm. És akkor arra gondoltam, hogy nagyon vicces, ha megbízom saját magamat, mint reklámhordozó felületet" – meséli öniróniától sem mentesen a tévéképernyőkről hosszabb ideje eltűnt Settenkedő, kinek a frissen megjelent írás az első regénye.

Mint mondta, nehéz szülés volt, főleg az önmaga felé támasztott igények miatt: "Nagyon csendes időszak volt, de szükség volt erre, mert másképp nem fejeztem volna be. Nagyon régóta írtam, de soha nem tetszett. Megmondom őszintén, ha az ember 52 évesen akar regényt írni, akkor már azt gondolja, hogy ne legyen nagyon-nagyon rossz, és akkor törekszik."

Tibor azt is elárulta a Tabu Tv kameráinak, hogy a nagy magyar átlag életét éli: "Nagyon érdekes az ember, mert mindenhez tud alkalmazkodni. A vágyairól lemond szép lassan az ember. Nem utazom, semmi ilyen különleges dolog nincs. A létminimum-szinten élők életét élem, de az nem boldogtalan, vagy szomorú, csak hát nem fényes. A médiából való kiesés – vagy kigyilkolás – megváltoztatja az ember napirendjét is, de érdekes, hogy elkezdtem újra olvasni, szellemileg sokkal elmélyültem életmódot élek, mint korábban."

A számos csatornánál és újságnál is megfordult Bakács Tibor arról is őszintén beszélt a tabutv.hu stábjának, hogy valójában nem bánja a szalámi-ügyet és következményeit: "Jó ez így, ahogy volt. Egyrészről csomó médiát hoztam létre, aztán voltam celeb, aztán semmi se voltam. Ez jó. Nincs is esélyem a boldogságra, ha nem tudom elfogadni ezeket a törvényszerűségeket. Minden maradjon így, ahogy van."
 
 
[ 2948 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x