VV Laci édesanyjával tölti az ünnepeket
Címlap / Showbiznisz / VV Laci édesanyjával tölti az ünnepeket

VV Laci édesanyjával tölti az ünnepeket

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-08-13

A Tabu Tv riportere az ünnepekkel kapcsolatosan kérdezgette a VV4 dokiját, aki elmesélte mit jelent számára a karácsony! 

"A legfontosabb családi ünnep a karácsony szerintem. Mindig meg szoktam oldani azt, hogy otthon legyek. Tavaly volt életemben először az, hogy nem tudtam otthon lenni, mert hát ugye bent voltam a villában" – mesélte a sztártévé riporterének Laci, aki szerint a karácsony nem az ajándékokról szól.

"Nem volt sohasem olyan, hogy csalódtam volna azért, mert nem volt valami a fa alatt, amit szerettem volna. Számomra ez az ünnep nem arról szól, hogy ki mit kap. Örülni kell annak, hogy együtt vagyunk és szeretjük egymást. Ajándékot vehetsz bármikor, ez nem erről szól szerintem. Sajnos mi már csak ketten vagyunk az édesanyámmal. Gyerekkoromban volt, hogy harmincan is ültünk az asztalnál" – számolt be a tabutv.hu riporterének Laci, aki a későbbiekben az eddigiektől eltérően arról beszélt, hogy munkájában néha zavarja, hogy ő a VV Laci.

"A nevemnek megvan az előnye és a hátránya is, hiszen minden éremnek két oldala van. Sokkal ismertebb lettem, mint voltam. Jóval több ember ismert meg és ez nagyon jó, de a megbízók szeretnek sokszor olyan emberekkel dolgozni, akik nem annyira ismertek. Néha rosszul jön ki az, hogy leülsz egy megbeszélésen és oda jönnek autógrammot kérni" – hallható és látható a Tabu Tv internetes sztártévé honlapján.Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 4038 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x