Demcsák Zsuzsa tudja, mi kell a gyerekeknek
Címlap / Showbiznisz / Demcsák Zsuzsa tudja, mi kell a gyerekeknek

Demcsák Zsuzsa tudja, mi kell a gyerekeknek

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-28

Demcsák Zsuzsa műsorvezető elárulta a Tabu Tv riporterének, mi kell ahhoz, hogy átlagban hét percnél is többet foglalkozzunk gyermekeinkkel, sőt a tudást mindenkivel megosztja, könyv formájában. 

"Gyerekekkel való főzésről és receptekről szól az új könyvem. Azt gondolom, hogy nagyon fontos, amikor a családban minimálisan foglalkozunk a gyerekekkel, ami a statisztikák szerint napi hét percet jelent. Arra törekedtem, hogy ezt hogyan lehet kitolni illetve kibővíteni és nem utolsó sorban, hogyha a sikerélményt összehozzuk azzal, hogy ez a konyhában történik, akkor már nagyon sokat adtunk ahhoz, hogy ők szeressenek főzni" – mesélte a tabutv.hu riporterének Zsuzsa, aki a későbbiekben arról mesélt, saját tapasztalatait is felhasználta, mikor írta a könyvet.

"Rengeteg olyan emlékem van gyerekkoromból, amikor ott sündörgök édesanyám körül és alig vártam, hogy a piskótának a szélét megkaphassam, szóval maximálisan saját tapasztalatokra épül ez a könyv. A gyerekeknél inkább az a nehéz, hogy mindig ugyanazt akarják" – számolt be a Tabu Tv riporterének a műsorvezető, aki szerint fontos a változatosság.

"A változatosság becsempészése az ételekbe, az sokkal nagyobb kihívás mint, hogy anya ne ugyanazt főzd, hiszen ez nagyon ritkán fordul elő. Az én kislányom is, ha tehetne, akkor tizennyolc éves koráig csak virslit enne és mondjuk, semmi féle köret vagy zöldség nélkül, ezt nem kombinálná. Gyűlölöm azokat a recepteket, amik úgy kezdődnek, hogy minimum három napot kell utána járni, hogy beszerezd a hozzávalókat" – hallható és látható az internetes sztártévé videójában.



Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.




 
 
[ 5112 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x