VV Anett: Vonzom a csóró pasikat!
Címlap / Showbiznisz / VV Anett: Vonzom a csóró pasikat!

VV Anett: Vonzom a csóró pasikat!

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-08-13

Az egykori villalakóval kifejezetten anyagias beszélgetést folytattunk a minap. Kiderült: Anett büszke arra, hogy egyedüli valóságshow-hősként nem a hírnevéből él; valamint az is, hogy nem pénztárca alapján választ barátot. 

"Nekem 13 éve van egy munkahelyem, ami a fő bevételem, és én a divatbemutatókat, a fotózásokat és mindent, ami ilyen dolog, azt hobbinak fogom fel, tehát ha van, az jó, mert több pénzem van, de ha nincs, akkor sem halok éhen. Kiskori álmom volt, hogy modellkedhessek, és ez a VV miatt sikerült, mert mindenki tudja, milyen nagyon magas vagyok – nem egy modell-alkat – de így már tejlesült az álmom, és már úgymond ennek a végét járom. Már nem ez az életem. Igazából nekem egy lezárult korszak ez a modellkedés" – tudhattuk meg Anettől, aki azt is elárulta, mi az új álma: lassacskán családot alapítana.

Azt, hogy jelenleg van-e valakije, nem árulta el az egykori villalakó, azonban volt kapcsolatairól szívesen mesélt: "Soha életemben nem volt gazdag pasim, tényleg egy vicc az egész, de az hagyján, hogy gazdag – kifejezetten csóró palijaim voltak! Konkrétan az előző komoly kapcsolatomban a férfinak autója nem volt, és mindig azt mondtam, hogy azért legalább egy kocsija legyen – mindegy, hogy mi – de ha megyünk moziba, ne én menjek érte! Hát mentem érte." Ebből is látszik: Anett nem bankszámlák alapján ismerkedik.

"Ha úgy vesszük, két munkahelyem van, mert van az állandó, meg mindig van még valami, tehát el tudom tartani magam, nincs szükségem más pénzére. Fontosabb az, hogy ha valakihez hozzábújok, akkor érezzek valamit, mint hogy egy merci áll-e lent a garázsban" – összegezte Béres Anett, hozzátéve: még egy arab sejk sem akarta megvenni száz tevéért. Persze nem is adta volna magát…Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 4342 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x