Ganxsta Zolee kislánya pillangóvá változott
Címlap / Showbiznisz / Ganxsta Zolee kislánya pillangóvá változott

Ganxsta Zolee kislánya pillangóvá változott

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-08-12

Néhány órára játszóházzá alakult át az egyik legnépszerűbb belvárosi szórakozóhely. A Creolban hírességek gyermekei és gyermekotthonok lakói együtt játszottak. 

Vasárnap délután finom ételekkel, kakaóval, színvonalas műsorral, kézműves foglalkozásokkal, ügyességi feladatokkal, játékos vetélkedőkkel, arcfestéssel, lufibohóccal, ajándékokkal és rengeteg varázslatos meglepetéssel várta ifjú vendégeit a Creol.


A népszerű belvárosi szórakozóhely idén először napközben is kinyitotta kapuit, hogy ünnepi rendezvényével csaljon egy kis mosolyt a Hűvösvölgyi Gyermekotthon és a Szlávy utcai Gyermekotthon kis lakóinak arcára. Ezekben az intézményekben az úgynevezett perifériára szorult szülők gyermekei kerülnek többségben, így nekik kiemelten szükségük van az ehhez hasonló eseményekre.

A gyermekotthonok lakói mellett számos híresség is elfogadta a Creol meghívását: Ganxsta Zolee és Zoé, Kiszel Tünde és Donatella, VV Laci és Bodrogi Gyula is a gyermekekkel töltötte az időt.

Forrás: Creol       

Donatella leginkább a kézműves foglalkozásokat élvezte, Ganxsta Zolee kislánya pedig az arcfeső segítségével néhány órára édes rózsaszín pillangóvá változott. Az ügyességi feladatok közben bűvészműsor és a méltán híres Ricsi bohóc is szórakoztatta az apróságokat, akiknek két kakaózás között még saját lufifigurát is hajtogattak. A délutáni program végén minden kisgyermek értékes játékcsomagot kapott a Creol jóvoltából.

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 2335 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x