Brasch Bence, Lola és VV Béci táncoktató videót készített...
Címlap / Showbiznisz / Brasch Bence, Lola és VV Béci táncoktató videót készített

Brasch Bence, Lola és VV Béci táncoktató videót készített

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2023-11-28

Az Indul a Risza! internetes táncversenyre várják a tehetségeket - mindenki megtanulhat táncolni! 

Elkészült VV Béci, Brasch Bence és Lola közös táncoktató videója, ugyanis a sztárok és a Disney Csatorna közösen hirdették meg az Indul a Risza! Dance, dance táncversenyt. A versenyre jelentkezőknek nem kell mást tenniük, csak felvenni önmagukat, amint épp táncolnak, és feltölteni a videót a verseny honlapjára 2012. január 09-ig. A fődíj egy londoni tánckurzus a világhírű Pineapple Dance stúdióban.

Az oktatóvideót a sztárok segítségképpen készítették azoknak a jelentkezőknek, akik nem a saját koreográfiájukkal szeretnének nevezni, hanem könnyebbnek érzik betanulni egy mozdulatsort. A videót telefonnal, kamerával, bármilyen eszközzel el lehet készíteni; a szervezők nem profi videoklipeket várnak.

 
A táncverseny ötletét a Disney Csatorna nagy sikerű táncos vígjáték sorozata, az Indul a Risza! adta, amelyben két tehetséges táncos lány, CeCe Jones és Raquel "Rocky" Blue álma válik valóra: háttértáncosként  dolgozhatnak egy népszerű showban. A Disney Csatorna internetes táncversenyének köszönhetően most egy magyar fiatal álma is valóra válhat. A feladat, hogy a gyerekek otthon videóra vegyék a barátaikkal közösen vagy egyénileg előadott tánc produkcióikat, és feltöltsék a www.disney.hu/dance-dance oldalra.
 
A nevezők közül VV Béci (művésznevén Young G), Brasch Bence és Lola döntése alapján a 10 legjobb kerül be a döntőbe, akikre 2012. január 24. és február 05. között szavazhat a közönség a hivatalos honlapon. A legtöbb szavazatot begyűjtő győztes fantasztikus jutalma egy londoni út, amely során részt vehet egy tánckurzuson a világhírű Pineapple Dance táncstúdióban. A táncverseny február 25-én éri el a csúcspontját, amikor is kihirdetik a nyertest – az Indul a Risza! régóta várt, második évadjának premierjével egy időben.
 
A koreográfiát Béci találta ki, Lolának és Brasch Bencének pedig csupán pár órája volt arra, hogy tökéletesen begyakorolják. A koreográfia Adam Hicks & Drew Seeley: Dance for Life számára készült, ami az Indul a Risza! sorozat egyik betétdala.
 
A versenyről további információ a www.disney.hu/dance-dance oldalon található.

 
Sztár tanácsok
 
VV Béci:
"Mindenki megtanulhat táncolni: tényleg csak kitartás és gyakorlás kérdése. Hidd el, ha nincs jó ritmusérzéked, akkor is menni fog. Mindent meg lehet tanulni. A legfontosabb, hogy táncórán magaddal foglalkozz, ne azzal, hogy a másik mit csinál és pláne ne akarj megfelelni a többieknek. Ne azért járj táncolni, mert csajozni vagy pasizni akarsz!"
 
Brasch Bence:
"A mai helyzetben nagyon nehéz érvényesülni, rengeteg tehetségkutató van. Próbálkozni kell, én is meghallgatásról meghallgatásra jártam. Megérte, mert az Operett színháznál is sikeres volt a felvételim, és a Csillag Születik is nagyon jó lehetőség volt, hogy megismerjenek és felfigyeljenek rám. A lényeg, hogy soha nem szabad feladni!"
 
Lola:
"Nem szeretem, ha valaki nagyon kihívóan táncol, de alapjában véve azt gondolom, hogy a tánctéren nem az számít, hogy mennyire mutat jól valaki, ha táncol, mennyire jók a mozdulatok, hanem az, hogy élvezze, amit csinál. Én azt tudom tanácsolni mindenkinek, hogy engedje el magát és táncoljon, úgy ahogyan szeret!"
 
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 4069 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x