VV Laci: vissza a kaptafához!
Címlap / Showbiznisz / VV Laci: vissza a kaptafához!

VV Laci: vissza a kaptafához!

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-08-12

VV Laci tényleg mindenbe belekóstolt a villalét után, ám úgy tűnik, üzleteivel sorra zátonyra futott. Most úgy döntött: a suszternak ideje visszatérni a kaptafához, neki pedig a magánnyomozáshoz. 

"Visszatértem a szakmába. Elfelejtjük a vendéglátást, és foglalkozunk a securityval meg a képzésekkel, úgyhogy ez a jövő. Csinálom tovább azt, amihez értek" – meséli az egykori villalakó, aki azért bánkódik kicsit amiatt, hogy már nem lehetne titkosügynök: hiszen ki látott már FBI-ost autogrammot osztogatni?!

Laci szívesen bevezette a Tabu Tv stábját is a biztonsági szakma rejtelmeibe is: először azt ecsetelte, milyen munkákat szoktak vállalni, később pedig részletesen elmesélte, mitől is lesz valaki jó magánnyomozó. Az elhangzottak alapján mi kipróbálnánk a dolgot. A ballonkabátokat és a sötét szemüvegeket már be is szerezte szerkesztőségünk :-)

"A magánnyomozáshoz először is szakirányú végzettség kell, feddhetetlen múlttal kell rendelkezni – ez már Magyarországon nagyon nehéz – jó kommunikációs készség is szükséges, tudnia kell, hogy mit csinál, hogyan csinálja, a magyar joggal nagyon tisztában kell, hogy legyen, mert itt elég könnyű átlépni bizonyos dolgokat: tehát komoly szakmai felkészültség" – összegzi Lázár László a tabutv.hu-ra klikkelőknek.Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 1698 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x