Kirabolták az X-Faktor énekesét
hirdetés
Címlap / Showbiznisz / Kirabolták az X-Faktor énekesét

Kirabolták az X-Faktor énekesét

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-10-20

Baricz Gergő Kolozsvárról utazott Budapestre, a vonaton elszunnyadt: elvitték a laptopját, csomagját, de még a jegyét is, így újat kellett vennie. 

 

Rendezvénynaptár
"Vonattal indultam Magyarországra, Kolozsvár után visszamentem a fülkémbe. Első osztályon utaztam, a sógorom fizette, mert ragaszkodott hozzá, hogy kipróbáljam. Csak én voltam ott, meg egy szerelmespár, így egy egész fülke jutott nekem. Lefeküdtem, leraktam a cuccaimat, és elaludtam, amikor felébredtem, nem sok minden maradt körülöttem" - mesélte az énekes a Borsnak. Egy laptopot és egy kézipoggyászt vittek el tőle.

"A legmegdöbbentőbb az volt, hogy a laptop fülhallgatója a fülemben volt, a gépből kihúzták, ott fityegett a fülemből, a végén meg nem volt semmi. Körbefutottam a vonaton, kérdeztem a kalauzokat, hogy mit tehetek, de azt mondták, hogy semmit. Ráadásul a jegyemet is elvitték, újat kellett vennem Biharkeresztesen. Végül a magyar kalauzoknál tudtam feljelentést tenni, de sajnos azóta sincs előrelépés. Hál’ istennek az iratok a zsebemben voltak, így legalább azok megmaradtak" - tette hozzá.

 
 
[ 1874 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x