Alekosz: őszintén a váltásról
Címlap / Showbiznisz / Alekosz: őszintén a váltásról

Alekosz: őszintén a váltásról

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-08-09

Nem mindennapi lépés a tv világában, hogy egy valóságshow győztese egyik pillanatról a másikra egy konkurens csatorna hasonló műsorában is feltűnjön. Alekosszal azonban pont ez történt. 

,"A helyzet az, hogy én tényleg nagyon szerettem a realityt, a valóságshowt. És ahogy vége lett a Való Világnak, teltek a hónapok, és én azt vettem észre, hogy szükségem van egy olyan üzemre, mint a reality, mint amilyen a Való Világ volt. Éreztem a zsigereimben, hogy szeretnék még egy olyat, és mintha tudat alatt megéreztük volna egymást Hajdú Péterrel, ő megkeresett és mondta, hogy mi lenne, ha beköltöznék – én pedig viszonylag rövid gondolkodás után azt mondtam, hogy jó, menjünk, mert nekem erre van szükségem" – mesélt Alekosz riporterünknek az Összeesküvőkbe való beköltözése körülményeiről.

Persze a történet itt nem ért véget – sőt! Jelenleg is folyik a jogi huzavona, melynek akár az is lehet a következménye, hogy Alekosznak ki kell költöznie.

"Volt szó arról, hogy a nyereményeim, amint a ValóVilág4 alatt szereztem, vissza kell adnom, de nem kellet eddig visszaadnom még semmit. Az autómmal járok, a lakást használom. A fizetésemet azt leállították, természetesen, mert elindult a jogi procedúra és hogy ennek mi lesz a vége azt még nem lehet tudni. Ennek az egésznek van egy menete, ami le fog zajlani valahogy" – számolt be Alekosz a tabutv.hu riporterének, aki a későbbiekben arról mesélt, hogy nem tudja megmondani, több rajongója lett-e vagy kevesebb.

Hogy a rajongók körében mennyire lett ezzel a húzással népszerűbb Alekosz az még várat magára.

"Történt itt egy számomra eléggé kellemetlen, de mégis érthető dolog, hogy a VV hivatalos oldalamat, ahol nagyjából 82.000 szimpatizánsom volt, de mégis törölve lett. Most éppen azon munkálkodom, hogy hogyan tudnám ezeket a szimpatizánsokat visszaszerezni, akár egy internetes felülettel vagy valamilyen más formában. Nőtt-e vagy csökkent-e, sajnos nem tudom megmondani. Biztosan vannak olyanok, akik furcsállják ezt az egész helyzetet, de én azt érzem, hogy akik engem megismertek azok teljesen értik, hogy nagyjából mi, miért történt" – hallható és látható a Tabu Tv internetes sztártévé honlapján.Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 2502 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x