Kökény Attila a bokszkesztyű helyett választotta a zene világát...
Címlap / Showbiznisz / Kökény Attila a bokszkesztyű helyett választotta a zene világát

Kökény Attila a bokszkesztyű helyett választotta a zene világát

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-07-07

A Megasztár ötödik szériájában feltűnt énekessel Buga Kálmán születésnapján futottunk össze: így beszélgetésünk a boksztól indult, de - természetesen - a zenénél ért véget. 

"Kálmán nagyon régi barátom, legalább 15 éves barátság köt össze minket. Nagyon régóta könyörög nekem, hogy menjek hozzá, és ha nem is sportszerűen, de foglalkozik velem, de hálistennek most az időm nem engedi. Azért én régebben jártam bokszolni, meg karatézni – mindenbe belecsipkedtem egy kicsit, de amikor kaptam egy-két pofont, akkor elment tőle a kedvem, és maradtam a zongoránál. Szeretem nézni ezeket a küzdősportokat, de valahol nem az én világom" – mesélte Kökény Attila a Tabu Tv riportjában.

2010 legjobb férfi hangja nem panaszkodik - igen jól végződött neki az óév, hiszen majd minden napra jutott egy fellépés. A kérdés persze adott: hogy tűri mindezt Aranka, Attila felesége?

"Ő valamilyen formában már hozzá van szokva ehhez, hisz én már húsz éve benne vagyok az éjszakában bárzenészként is. Mellettem van, a sikereimet ő is ugyanúgy élvezi, lát tévében, mindenhol, hall, úgyhogy elvagyunk."

És mit kíván a zenész 2012-re? Természetesen ezt is kiderítettük. "Nem panaszkodom, jó évem volt. Én csak erőt-egészséget kívánok mindenkinek: családomnak, és persze az embereknek, akik nézik a Tabu Tv-t. Tehát erőt, egészséget, boldogságot – meg sok pénzt."Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 2069 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x