Dukai Regina: fiús csaj voltam!
Címlap / Showbiznisz / Dukai Regina: fiús csaj voltam!

Dukai Regina: fiús csaj voltam!

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-02-25

A Tabu Tv Dukai Regina edzésére látogatott el, ahol kiderült, milyen kislány volt ő régen, illetve, hogy tervez-e gyermekáldást az elkövetkezendő időben. 

"Nem mondanám, hogy én voltam a legnépszerűbb lány az iskolában. Egy időben én azért eléggé fiús voltam, mert ilyen 3 mm-s hajam volt, szóval nem igazán voltam csajos. Tény és való, hogy mindig a középpontban voltam. Valószínűleg annak köszönhető ez az egész, hogy nekem csak ugye fiú tesóm van" – mesélte a tabutv.hu riporterének Regina, aki a későbbiekben elárulta, mennyire fog örülni, hogyha lesz kisbabája.

"Természetesen egyszer majd szeretnék anya lenni nagyon-nagyon, mert imádom őket és én ilyen szerepben képzelem el magamat a későbbiekben, de az még nem most lesz. Ha gyerekem lesz, ő lesz az első és nem fog majd a karrier közénk állni. Ez szerintem annak a függvénye, hogy stabilan legyen egy párkapcsolatban éveken keresztül" – számolt be a sztártévé riporterének Dukai Regina, aki szerint akárcsak a fiúk, a lányok se nagyon normálisak.

"Nem bízom meg egyáltalán könnyen a férfiakban, de mikor valaki ilyet mond, hogy egy férfi se normális, akkor meg szoktam kérdezni, hogy miért, a nők normálisak? Velünk is ugyanúgy van probléma. Egész egyszerűen meg kell találni azt a másik feledet, akivel hangsúlyban vagyok és akkor minden jó lesz" – hallható és látható a Tabu Tv internetes sztártévé honlapján.Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 2156 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x